2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

Polițist din Sîngeorz, depistat cu COVID-19!

Un polițist din Sîngeorz Băi a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta era internat de vineri, de când i se făcuse rău în timpul serviciului. Colegii lui se află în izolare.

Încă un polițist din cadrul IPJ BN a fost depistat cu COVID-19.

Vineri, în timp ce se afla în patrulare, a început să se simtă rău. Crezuse că-l prinde vreo răceală, așa că a stat în mașină o perioadă.

Când a început să facă febră și să-l doară capul, a luat legătura cu medicul unității. A fost internat de urgență la Secția de Boli Infecțioase de pe Alba Iulia și i s-au prelevat probe.

Azi dimineață, rezultatul i-a sosit pozitiv. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Colegii lui au intrat în izolare, iar ancheta epidemiologică este în plină desfășurare. Astăzi vor fi testați și ei pentru a vedea dacă sunt pozitivi sau nu.

Din fericire, de vineri până azi, starea bărbatului s-a îmbunătățit, nemaiavând nici febră și nici tuse.

Oficial, acesta ar fi primul cadru MAI de pe raza județului nostru depistat cu COVID-19.

Precizare 21.04.2020

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a fost confirmat cu CoVid-19. În cursul zilei de vineri, 17 aprilie a.c., polițistul a avut simptome specifice, respectiv febră și tuse, motiv pentru care a anunțat medicul de familie, fiind ulterior îndrumat spre spital.

Astfel, persoana în cauză a fost internată pe secția de boli infecțioase, unde i-au fost recoltate probe. Rezultatul, primit în cursul serii de 20 aprilie, a confirmat prezența Coronavirusului.

Starea lui de sănătate este una bună, ameliorată de la data internării. Până în acest moment, s-a stabilit faptul că 4 polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean și un polițist local ar fi intrat în contact cu el, iar aceștia se vor autoizola la domiciliu. În continuare, în funcție de rezultatele anchetei epidemiologice, vor fi dispuse toate măsurile ce se impun.

Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali.”, au declarat reprezentanții Prefecturii.

 

FOTO- Evz

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....