25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Polițiștii au dat peste 5 evenimente organizate ILEGAL în Bistrița și Șieu-Măgheruș. Ce amenzi au încasat localurile:

Multe localuri au ignorat total restricțiile impuse de autorități și au organizat evenimente. În ultimele 24 de ore, polițiștii au dat peste 5 astfel de evenimente, în Șieu-Măgheruș și Bistrița. Cum au fost pedepsite localurile:

Potrivit restricțiilor aflate în vigoare, organizarea de evenimente private este interzisă în această perioadă. Cu toate acestea, multe localuri și bistrițeni ignoră aceste restricții și continuă să organizeze botezuri, nunți sau zile de naștere.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au dat peste 5 astfel de evenimente, în Șieu Măgheruș și Bistrița. Localurile au fost amendate cu amenzi cuprinse între 3.000 și 15.000 de lei, iar petrecerea a fost întreruptă și participanții trimiși acasă.

Cea mai mare amendă aplicată a fost de 10.000 de lei, unui local din Bistrița. Este bine de știut că în astfel de cazuri nu sunt amendate doar localurile, ci și familiile care „organizează”. În cazul lor amenzile sunt puțin mai mici, ajungând la 3.000 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii au mai aplicat 40 de sancțiuni în cuantum de 44.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție, precum lipsa măștii sau nerespectarea carantinei.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Aseara, pe la ora 12 jumate noaptea la conacul lui horea din livezile se tragea cu artificii ca trebuia sa opresc masina sa si termine aia distractia, ce verificati? Nu se vede din Bistrita? Am ajuns in Cusma cu 20 minute intarziere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...