4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Polițiștii au „smuls-o” din mâinile soțului ce o lovea!

O femeie a sunat la poliție, anunțând că este bătută de soț. Datorită ordonanței ce le oferă polițiștilor mai multe drepturi în cazul unor astfel de intervenții, femeia a putut fi „smulsă” din mâinile soțului. Cel puțin pe o durată de câteva zile.

Finele anului 2018 a adus o veste bună victimelor violenței în familie. Polițiștii care intervin la astfel de cazuri pot emite, pe baza unui chestionar, un ordin de restricție provizoriu.

Ultimul caz în care polițiștii au emis ordin de protecție a avut loc pe 1 Martie. În loc să primească o atenție din partea soțului, o femeie a primit pumni și palme. Aceasta a sunat la poliție, cerând ajutor.

Echipajul care a intervenit a analizat situația și au emis astfel un ordin de protecție provizoriu.

La data de 1 martie a.c., o femeie de 38 ani din Visuia a sesizat, telefonic, Poliția despre faptul că ar fi fost lovită de către soțul ei. Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie. Cercetările continuă de către Secția 3 Poliție Rurală Lechința”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

Ordinul de protecție provizoriu se emite pe o perioadă de cinci zile, ca autoritățile competente să aibă timp să ia măsurile ce se impun, în funcție de fiecare caz în parte.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!