23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Polițiștii cer arestarea pentru 30 de zile a doi bistrițeni. CE au făcut:

Doi bistrițeni vor ajunge azi în fața instanței. Polițiștii i-au reținut, iar azi vor cere magistraților să-i aresteze preventiv pentru 30 de zile. CE capete de acuzare le sunt aduse:

Polițiștii bistrițeni au reținut ieri doi bărbați. Unul de 55 de ani și unul de 30 de anii. Ambii vor ajunge azi în fața magistraților. Oamenii legii cer ca aceștia să fie fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

CE AU FĂCUT

Bărbatul de 55 de ani – autor al mai multor furturi

În perioada aprilie – mai 2020, bărbatul din Rodna ar fi pătruns în incinta a două locuințe din Rodna, de unde ar fi sustras bunuri (unelte electrice) în valoare de aproximativ 1.400 de lei. Polițiștii au recuperat și restituit păgubiților o bună parte din prejudiciu, respectiv bunuri în valoare de 1.100 de lei. Totodată, în aceeași perioadă, acesta ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale mai multe unelte electrice și obiecte de îmbrăcăminte, în valoare totală de 10.000 de lei. Și în acest caz, polițiștii au reușit să recupereze o parte din bunuri, în valoare de aproximativ 5.600 de lei”, explică polițiștii bistrițeni.

Bărbatul de 30 de ani – s-a plimbat cu mașina de mai multe ori deși nu are permis

„La data de 10 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 30 de ani, din Poiana Ilvei, depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița, deși nu deține permis de conducere. Bărbatul mai fusese depistat de polițiști, la data de 6 iunie 2020, în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

Instanța va decide azi dacă îi va trimite timp de o lună după gratii. Pe bărbatul din Rodna pentru furt calificat, iar pe cel din Poiana Ilvei pentru că a pus în pericol siguranța circulației pe drumurile publice, conducând un autoturism deși nu avea permis de conducere.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...