20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Polițiștii l-au găsit pe bărbatul ce a luat la palme un copil, la Lamă

Acum două săptămâni, un incident a revoltat întreaga comunitate bistrițeană. La Lamă, un bărbat a luat la palme un copil, pe motiv că nu și-a parcat bine bicicleta. Polițiștii au reușit, în cele din urmă, să-l identifice pe făptaș.

Un incident ce a indignat și revoltat comunitatea bistrițeană a avut loc în părculețul de la Lamă.

Un bărbat de vârsta a treia a luat la palme un copil, pe motiv că bicicleta sa încurcă oamenii.

Întreaga scenă a fost filmată de un copil din zonă.

Mama copilului lovit a sosit la scurt timp după incident în parc, și chiar a solicitat un echipaj al poliției, însă bărbatul s-a făcut nevăzut. Femeia a depus plângere, solicitând ca bărbatul care i-a agresat copilul să fie găsit și tras la răspundere.

La mai bine de o săptămână de la incident, deși imaginile au devenit virale, înroșind rețelele de socializare, bărbatul violent era încă de negăsit.

Într-un final, polițiștii au reușit să-l identidice.

„În cadrul cercetărilor efectuate de polițiștii de la biroul de Investigații Criminale a fost identificat un bărbat de 64 de ani din Bistrița bănuit de comiterea faptelor. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Dacă va fi găsit vinovat, conform articolului 193 din codul penal:

(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...