4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Greu de găsit: Bărbatul care a luat la palme un copil, în zona Lamă, nu a fost încă identificat

În urmă cu o săptămână, în părculețul din fața blocului Lamă, un străin violent sărea la bătaie și urechea un copil care era ieșit să se joace cu prietenii lui. Mama copilului a depus plângere la poliție, revoltată de faptul că străinul și-a permis să-i lovească băiatul.

Băiețelul în vârstă de 11 ani a fost luat la palme și tras de urechi de un agresor nemulțumit de felul în care copilul și-a parcat bicicleta. Agresorul se răstește la copil, îl lovește cu palma peste cap și îl alungă din zonă, spre stupefacția copilului și a celor din jurul său.

Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil de unul din prietenii băiatului. Astfel imaginile au ajuns la mama acestuia, care a sunat pe loc la 112, solicitând ajutor și depunând o plângere la poliție.

Poliția a demarat cercetările care se impun în acest caz. Dosarul se află în aceste momente la Judecătoria Bistrița.  Agresorul nu a fost deocamdată identificat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Filmulețul realizat de prietenii copilului poate fi urmărit AICI.

Gina Bontaș

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: