-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Un specialist în chirurgie minim-invazivă se alătură Spitalului Județean

Spitalul Județean de Urgență Bistrița continuă să-și mărească echipa de medici tineri. Începând de astăzi, echipei se alătură un specialist în chirurgie minim-invazivă, pregătit în Cluj-Napoca, dar și în Ungaria, Croația și Polonia.

Un nou medic s-a alăturat astăzi echipei Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Este vorba despre Radu Elisei, medic specialist în specialitatea Chirurgie Generală. Anunțul a fost făcut chiar de către managerul unității medicale, Gabriel Lazany.

Acesta a absolvit facultatea de medicină și a făcut rezidențiatul la Cluj-Napoca, dar a făcut și cursuri de specializare în chirurgie oncologică în Croația, Ungaria sau Polonia. De asemenea, acesta este și membru al EAES (European Association for Endoscopic Surgery), fiind specializat și în tehnici avansate de chirurgie laparoscopică – minim-invazivă.

Radu Elisei nu este singurul care s-a alăturat echipei de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. În 1 august a venit la spitalul din Bistrița Anamaria Stănilă, care a completat echipa de la Cardiologie. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

De asemenea, în urmă cu două săptămâni, funcția de director financiar-contabil a fost preluată tocmai de Mirela Pop, fost director general al Teraplast preț de aproape un deceniu și una dintre cele mai influente femei din România. Mai multe AICI.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.