-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

BAC-ul, complicat și din a doua. Doar 100 din 600 au luat note de trecere

Din cei 600 care și-au încercat norocul la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat doar 100 au reușit să obțină media 6. Cea mai mare medie din județ s-a obținut la Liceul „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului.

Mai bine de 600 de absolvenți de liceu și-au încercat norocul la examenul de Bacalaureat, în sesiunea de toamnă. Dintre ei, doar 100 au reușit să obțină note de trecere.

Liceul „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului rămâne în topul mediilor mari. Și în sesiunea de toamnă, cea mai mare notă, 8,5, s-a obținut tot aici. Următoarele pe lista liceelor cu cele mai mari note sunt Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud și Colegiul Economic Năsăud.

În sesiunea de toamnă, doar un elev a obținut medie peste 8 și, în total, 13 au obținut medii peste 7. Restul au fost la limită.

Sesiunea de toamnă a început în 20 august și s-a finalizat în 31 august. Elevii nemulțumiți de note pot să le conteste astăzi, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice în data de 6 septembrie.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.