-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

Polițistul bătăuș nu e la prima abatere! A mai bătut recent un fost pompier

Ofițerul de la Biroul pentru Imigrări a județului Bistrița-Năsăud care și-ar fi lovit șeful pare să aibă antecedente. Cu o zi înainte de Revelion, acesta a mai luat la bătaie un fost pompier de data aceasta. Totul s-a petrecut din cauza unor neînțelegeri copilărești…

Bistrițeanul.ro a prezentat ieri o întâmplare care a ajuns la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj. Un ofițer din cadrul Biroului pentru Imigrări și-ar fi bătut șeful chiar în timpul serviciului, în instituție. Puteți afla mai multe despre acest subiect AICI.

Polițistul de 45 de ani nu este la prima abatere de acest gen. Cu o zi înainte de Revelion, acesta a lovit un fost pompier, în timpul unui meci de fotbal. Și această întâmplare s-a lăsat cu dosar penal.

„Polițiștii Serviciului de Ordine Publică efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița într-un dosar penal întocmit pentru lovire sau alte violențe. Vizat este un bărbat de 45 de ani, din Bistrița care, la data de 30 decembrie 2020, în urma unui conflict spontan iscat la un meci de fotbal amical, la care participa împreună cu alte persoane, ar fi adresat injurii unor participanți și l-ar fi agresat fizic pe unul dintre aceștia, un bărbat de 49 de ani, din Bistrița”, a precizat, pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Mai multe surse au confirmat pentru Bistrițeanul.ro faptul că polițistul ar fi iute la mânie și că nu doar un meci amiabil s-ar fi transformat într-un scandal. Acesta ar fi fost implicat într-un conflict iscat pe terenul de fotbal inclusiv cu șeful de la Permise auto…

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...