22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

SURSE: Un polițist de la Imigrări și-ar fi luat la bătaie șeful. Scandalul s-ar fi lăsat cu dosare penale

Luna trecută, un polițist de la  Biroul pentru Imigrări al județului Bistrița-Năsăud și-ar fi luat la bătaie tocmai șeful. Totul s-ar fi petrecut în timpul programului, chiar în instituție. Întreg scandalul s-a lăsat și cu plângeri penale, dosarul ajungând la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Scandalul despre care vorbește pe la colțuri toată lumea și pe care oficial nimeni nu vrea să îl comenteze s-ar fi petrecut în luna martie a acestui an. Protagoniști: un polițist de la Biroul pentru Imigrări al județului Bistrița-Năsăud și șeful său, pe care l-ar fi luat la bătaie chiar în instituție, în timpul programului.

De la ce a pornit totul nu prea se știe, cert este faptul că întreg incidentul s-a lăsat și cu o plângere penală depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița. Întrucât cei implicați ar avea grad de ofițer, dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Surse judiciare au confirmat pentru Bistrițeanul.ro existența dosarului, dar și faptul că s-ar face cercetări pentru purtare abuzivă și/sau ultraj. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, unde ar fi fost inițial înregistrată plângerea, nu a confirmat și nici infirmat informația. Bistrițeanul.ro a înaintat o cerere Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în care solicită mai multe informații despre acest incident.

Polițistul iute la mânie, se pare, se află în sistem de foarte mulți ani.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...