14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Pompierul ce a salvat un bebeluș din calea apelor a primit Emblema de Onoare a MAI!

Moment emoționant ieri, la MAI. S-au acordat embleme de onoare mai multor pompieri din țară, care au dovedit dedicare și curaj. Printre ei, și pompierul Ciprian Cotuț. Născut pentru a salva pe alții, el e omul ce luptă cu furia naturii, luând posibile victime din calea ei.

La sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc ieri un moment festiv. Mai mulți salvatori au fost onorați, primind embleme.

Printre ei, și pompierul din Sîngeorz Băi, Ciprian Cotuț.

Să ne bucurăm împreună pentru colegul nostru, Cotuț Simion Ciprian, care a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne. Alături de patru salvatori din IGSU și colegi din alte arme, pompierul de la Garda de Intervenție Sîngeorz – Băi a fost recompensat pentru misiunile din ultima perioadă. Modest și recunoscător, mulțumește întregii echipe din care face parte pentru tot sprijinul necondiționat de care beneficiază, conștient fiind că misiunile de salvare a vieților oamenilor pot fi duse la bun sfârșit doar în echipă – familia salvatorilor bistrițeni ! Felicitări tuturor!” au scris cei de la ISU BN pe Facebook.

Ciprian e pompierul ce luptă cu furia naturii, luând posibilele victime din calea sa. Născut pentru a salva pe alții, și cu peste 1.000 de intervenții la activ. Iar unele, extrem de dificile.

VIDEO – Pompierul erou de la Rodna: Născut pentru a-i salva pe ceilalți

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?