10.9 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

Pop-cornul lipsește de la filmele de la Dacia de doi ani. Agenții economici nu se înghesuie să ocupe spațiul destinat alimentației publice

După vizionarea filmelor la Cinematograful Dacia, sălile rămân CURATE. Asta pentru că pop-cornul și alte gustări lipsesc cu desăvârșire. De doi ani de zile nimeni nu e interesat să ocupe spațiul alimentar din incinta complexului.

Zone de ”alimentație” din Complexul Cinematografului Dacia este goală de doi ani de zile. Deși s-au făcut licitații peste licitații, tot nu s-au găsit agenți economici interesați.

Ultima licitație a avut loc la începutul lunii aprilie.

Centrul Județean pentru Cultură BN: Licitație spațiu comercial cu destinaţie cafenea / popcorn-bar, în incinta cinematografului Dacia

Nici la această licitație NU s-a prezentat nimeni. De doi ani de zile zona a rămas goală. Pentru organizarea unei licitații trebuie făcute mai multe demersuri. Eu tot fac presiuni, dar și aceste licitații se pot organiza dar într-un anumit fel, urmând anumiți pași” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ramona Bugnar.

La intrarea în complex, în partea stângă, a funcționat o cafenea și ulterior un fast – food. De când acesta și-a mutat locația pe Pietonal, zona a rămas liberă.

Le-am propus (n.r. – celor din Consiliu Județean BN) să facem licitație separat pentru zona de pop-corn și separat pentru zona unde ar putea funcționa o cafenea/fast-food…Poate așa găm mai ușor. Sau măcar pentru zona de pop-corn să găsim pe cineva” a mai spus Ramona Bugnar.

În ceea ce privește sala de spectacole a Complexului Cinematografului Dacia, acestea se închiriază ”pe oră”. Prețul diferă dacă evenimentele organizate sunt de luni – joi sau în weekend. Pentru a organiza un eveniment în ziua de duminică, spre exemplu, închiriatul sălii poate ajunge chiar la 1.200 lei/oră.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...