8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Pop-cornul lipsește de la filmele de la Dacia de doi ani. Agenții economici nu se înghesuie să ocupe spațiul destinat alimentației publice

După vizionarea filmelor la Cinematograful Dacia, sălile rămân CURATE. Asta pentru că pop-cornul și alte gustări lipsesc cu desăvârșire. De doi ani de zile nimeni nu e interesat să ocupe spațiul alimentar din incinta complexului.

Zone de ”alimentație” din Complexul Cinematografului Dacia este goală de doi ani de zile. Deși s-au făcut licitații peste licitații, tot nu s-au găsit agenți economici interesați.

Ultima licitație a avut loc la începutul lunii aprilie.

Centrul Județean pentru Cultură BN: Licitație spațiu comercial cu destinaţie cafenea / popcorn-bar, în incinta cinematografului Dacia

Nici la această licitație NU s-a prezentat nimeni. De doi ani de zile zona a rămas goală. Pentru organizarea unei licitații trebuie făcute mai multe demersuri. Eu tot fac presiuni, dar și aceste licitații se pot organiza dar într-un anumit fel, urmând anumiți pași” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ramona Bugnar.

La intrarea în complex, în partea stângă, a funcționat o cafenea și ulterior un fast – food. De când acesta și-a mutat locația pe Pietonal, zona a rămas liberă.

Le-am propus (n.r. – celor din Consiliu Județean BN) să facem licitație separat pentru zona de pop-corn și separat pentru zona unde ar putea funcționa o cafenea/fast-food…Poate așa găm mai ușor. Sau măcar pentru zona de pop-corn să găsim pe cineva” a mai spus Ramona Bugnar.

În ceea ce privește sala de spectacole a Complexului Cinematografului Dacia, acestea se închiriază ”pe oră”. Prețul diferă dacă evenimentele organizate sunt de luni – joi sau în weekend. Pentru a organiza un eveniment în ziua de duminică, spre exemplu, închiriatul sălii poate ajunge chiar la 1.200 lei/oră.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Avantaje ale aluminiului în construcții și proiectare

Arhitecții și proiectanții din ziua de azi sunt într-o căutare permanentă de materiale de construcție sustenabile,...

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...