2.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Pop-cornul lipsește de la filmele de la Dacia de doi ani. Agenții economici nu se înghesuie să ocupe spațiul destinat alimentației publice

După vizionarea filmelor la Cinematograful Dacia, sălile rămân CURATE. Asta pentru că pop-cornul și alte gustări lipsesc cu desăvârșire. De doi ani de zile nimeni nu e interesat să ocupe spațiul alimentar din incinta complexului.

Zone de ”alimentație” din Complexul Cinematografului Dacia este goală de doi ani de zile. Deși s-au făcut licitații peste licitații, tot nu s-au găsit agenți economici interesați.

Ultima licitație a avut loc la începutul lunii aprilie.

Centrul Județean pentru Cultură BN: Licitație spațiu comercial cu destinaţie cafenea / popcorn-bar, în incinta cinematografului Dacia

Nici la această licitație NU s-a prezentat nimeni. De doi ani de zile zona a rămas goală. Pentru organizarea unei licitații trebuie făcute mai multe demersuri. Eu tot fac presiuni, dar și aceste licitații se pot organiza dar într-un anumit fel, urmând anumiți pași” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ramona Bugnar.

La intrarea în complex, în partea stângă, a funcționat o cafenea și ulterior un fast – food. De când acesta și-a mutat locația pe Pietonal, zona a rămas liberă.

Le-am propus (n.r. – celor din Consiliu Județean BN) să facem licitație separat pentru zona de pop-corn și separat pentru zona unde ar putea funcționa o cafenea/fast-food…Poate așa găm mai ușor. Sau măcar pentru zona de pop-corn să găsim pe cineva” a mai spus Ramona Bugnar.

În ceea ce privește sala de spectacole a Complexului Cinematografului Dacia, acestea se închiriază ”pe oră”. Prețul diferă dacă evenimentele organizate sunt de luni – joi sau în weekend. Pentru a organiza un eveniment în ziua de duminică, spre exemplu, închiriatul sălii poate ajunge chiar la 1.200 lei/oră.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.