0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Cursa din Dakar continuă! Bistrițenii au spart dune de nisip, au avut probleme tehnice și au străbătut peste 1000 de kilometri în deșert

Cea de-a două etapă de la Dakar Rally,  Al Qaisumah 791.63 km (338 km de probă specială), a fost terminată de către cele două echipe românești din care fac parte trei bistrițeni.

Mihai Ban împreună cu Cheloo și Iacob Buhai cu Turdean Tudor participă în aceste zile la cel mai important raliu din lume, la Dakar. De la fața locului ni se spune, conform paginii Transilvania Rally Ria Team, că ambele echipe au terminat a doua etapă, cea formată din Mihai și Cheloo având mici probleme tehnice.

  „Cât au mers pe lumină au avut un ritm bun și dovedesc că se acomodează cu deșertul saudit”, transmit cei de la TRRT despre echipa formată din bistrițenii Iacob Buhai și Turdean Tudor.

Mihai Ban și Cheloo au întâmpinat mici probleme tehnice

„Cât s-a rulat pe lumină au reușit un ritm bun, au mers împreună cu Iacob și Tudor în mare parte din zi și au pierdut mult timp din pricina unei defecțiuni tehnice. Au reușit să repare la lumina farurilor și să iasă cu bine din dunele de la final de probă”, spun cei de la TRRT.
Etapa care urmează este o buclă de 636,16 km, din care 255,31 km sunt de probă specială.
Traseul a fost reconfigurat din pricina ploilor abundente căzute în ultima perioadă, așa că etapa a 3-a a devenit bucla Al Qaisumah.
Astăzi e o zi în care zonele rapide alternează cu dunele și în care vor exista iarăși dune înalte unde se va merge pe coamă.

Mult succes ambelor echipe!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...