21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Cursa din Dakar continuă! Bistrițenii au spart dune de nisip, au avut probleme tehnice și au străbătut peste 1000 de kilometri în deșert

Cea de-a două etapă de la Dakar Rally,  Al Qaisumah 791.63 km (338 km de probă specială), a fost terminată de către cele două echipe românești din care fac parte trei bistrițeni.

Mihai Ban împreună cu Cheloo și Iacob Buhai cu Turdean Tudor participă în aceste zile la cel mai important raliu din lume, la Dakar. De la fața locului ni se spune, conform paginii Transilvania Rally Ria Team, că ambele echipe au terminat a doua etapă, cea formată din Mihai și Cheloo având mici probleme tehnice.

  „Cât au mers pe lumină au avut un ritm bun și dovedesc că se acomodează cu deșertul saudit”, transmit cei de la TRRT despre echipa formată din bistrițenii Iacob Buhai și Turdean Tudor.

Mihai Ban și Cheloo au întâmpinat mici probleme tehnice

„Cât s-a rulat pe lumină au reușit un ritm bun, au mers împreună cu Iacob și Tudor în mare parte din zi și au pierdut mult timp din pricina unei defecțiuni tehnice. Au reușit să repare la lumina farurilor și să iasă cu bine din dunele de la final de probă”, spun cei de la TRRT.
Etapa care urmează este o buclă de 636,16 km, din care 255,31 km sunt de probă specială.
Traseul a fost reconfigurat din pricina ploilor abundente căzute în ultima perioadă, așa că etapa a 3-a a devenit bucla Al Qaisumah.
Astăzi e o zi în care zonele rapide alternează cu dunele și în care vor exista iarăși dune înalte unde se va merge pe coamă.

Mult succes ambelor echipe!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...