10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Povestea bolnavă a incestului de la Țagu. Mamă și fiică adolescentă au născut, deodată, copiii aceluiași bărbat

La doar 15 ani, o copilă din localitatea Țagu, comuna Budești, dădea naștere primului său copil. Acesta era făcut tocmai cu tatăl său, alături de care locuia într-un apartament din Bistrița. Ironia sorții face ca în același timp, mama sa să dea și ea naștere unui copil.

Calvarul copilei a început în 2010, pe când copila avea doar 14 ani. Până atunci, aceasta a locuit alături de frați, tată și mamă în localitatea Țagu, comuna Budești. La 14 ani, odată cu intrarea la liceu, aceasta s-a mutat la Bistrița, în chirie, alături de tatăl său, care lucra la Leoni. Mama sa a rămas la Țagu, să îi crească pe ceilalți frați ai săi.

Văzându-se singur cu fiica sa adolescentă, bărbatul a început să profite de minoră, iar un an mai târziu, pe când aceasta avea doar 15 ani s-a născut rodul relației lor incestoase, o fetiță care acum are aproape 9 ani. Culmea, mama adolescentei a dat naștere unui copil în aceeași perioadă…

De fetiță a avut grijă mama adolescentei până când aceasta a făcut 18 ani. Momentan aceasta este stabilită în Timișoara, s-a căsătorit și mai are un copil de doar un an.

Se pare că tânăra care acum are 24 de ani și-a făcut doar acum curaj să își denunțe tatăl. Acesta a fost ridicat zilele trecute de polițiști chiar din Timișoara și a fost arestat pentru 30 de zile. Mai puteți citi pe acest subiect AICI.

Cel mai mic dintre frații săi, de doar 9 ani, a fost luat ieri din locuința din Țagu de către asistenții sociali. Se pare că adolescenta mai are 3 frați. Mama sa e plecată la muncă în Austria.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: