18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Prea mult zgomot în Bistrița! AFLĂ care sunt punctele cele mai „gălăgioase”„:

Specialiștii ne spun care sunt cele mai zgomotoase zone din Bistrița. Există o limită de decibeli admisă, iar în Bistrița (și nu numai) sunt puncte în care aceasta este depășită. Află de ce zone trebuie să te ferești dacă îți place liniștea:

Numărul mare de mașini din Bistrița-Năsăud nu numai că ne enervează când stăm prea mult în trafic, ci și poluează. Specialiștii ne spun că traficul rutier e de vina inclusiv pentru poluarea fonică, iar în Bistrița sunt anumite puncte în care limita de zgomot e depășită, mai ales în intersecțiile mari.

De exemplu, în 2017, cea mai zgomotoasă zonă din Bistrița a fost intersecția B-dul Independenței – str. Al. Odobescu – str. Gh. Șincai – str. Gării. În 2018, Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud a înregistrat o depășire a limitei admise la intersecția B-dul Independenței – str. Libertății – str. Sigmirului.

În 2017 s-au înregistrat 7 depășiri are limitei de zgomot în orașele din Bistrița-Năsăud, iar în perioada ianuarie – aprilie 2018, 4 depășiri.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!