17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Prefectul Stelian Dolha face ordine la AJOFM BN: „M-am asigurat că cetățenii o să fie primiți chiar de azi în instituție”

În urma articolelor apărute în Bistrițeanul.ro, prefectul Stelian Dolha a verificat în această dimineață modul cum AJOFM BN relaționează cu cetățenii. Acesta a precizat că începând chiar de astăzi, cetățenii vor fi primiți din nou în instituție, de către funcționari.

Ieri, Bistrițeanul.ro scria despre ușile închise de la AJOFM, vizele puse șomerilor prin telefon și consilierea făcută de paznicul instituției. Situația era recunoscută și de către șefa instituției, Otilia Râpan.

Directoarea considera firesc acest mod de a relaționa cu cetățenii. Asta deși nu toată lumea știe să folosească Internetul și să își depună actele online. Și cei care se prezentau fizic la instituție aveau de multe ori nevoie de ajutor pentru a completa formularele. Singurul care oferea acest ajutor era paznicul instituției… Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Bistrițeanul.ro i-a adus la cunoștință despre cele întâmplate la AJOFM și prefectului Stelian Dolha, care astăzi a mers în control. A discutat cu directoarea Otilia Râpan, căreia i-a cerut să remedieze cele semnalate de reporterii Bistrițeanul.ro.

În cadrul vizitei a fost cerută desființarea meselor de la intrarea în instituție, unde erau puse la dispoziție formulare pentru cetățeni.

„M-am asigurat că cetățenii o să fie primiți chiar de astăzi în instituția AJOFM, la ghișee sau la birouri care au în dotare un panou de protecție. Evident, vor fi respectate măsurile sanitare și de distanțare. Este important ca oamenii fără un loc de muncă sau care se află în căutare să fie consiliați într-un mod eficient și corect. Suntem în slujba cetățenilor, și nu invers”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

Între timp, AJOFM BN a trimis un comunicat de presă, în care precizează că instituția reia activitatea cu publicul, față în față. Culmea, potrivit comunicatului de presă, asta s-ar datora scăderii numărului de infectări cu Covid-19. Dar și a faptului că mare parte din personalul instituției este vaccinat. În comunicat nu se precizează că reluarea activității cu publicul se datorează vizitei prefectului Stelian Dolha.

„Se menține preponderent transmiterea electronică a documentelor necesare accesării serviciilor oferite de AJOFM Bistrița-Năsăud.”, mai transmite AJOFM BN.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. In institutiile publice corect ar fi conducatorii sa nu fie numiti politic ci dupa pregatire,vechime si experienta .Dovada- proasta coordonare facuta de aceasta doamna.

 2. Inteleg ca dna cu halat de baie leopard si pantaloni de trening e DIRECTOAREA????
  Tintean, Dolha, Turc – ia detasati-va colega asta a vostra 1 zi 2 la finante sa ia exemplu de acolo de vestimentatie!!!!
  Adevarul e ca ce tinuta le trebuie daca ei sunt acolo intr-un fel de home office, nu-i vede nimeni, ca nu are nimeni acces la ei!!!
  Ca sa vedeti cine conduce institutiile cu putere majora in oras/judet… leoparda asta, Doinita in alta parte…. si-i mai asteptam si pe ceilalti directori/directoare sa vedem ce pot !!!

 3. Același lucru trebuie să îl facă Stelian Dolha la E-on Gaz Bistrița și la AQUABIS SA Bistrița unde tot agentul de paza lucrează cu publicul.
  Rog o vizita domnul Dolha pentru a-i trezi la realitate deoarece rata de infectare este scăzută iar ri se sperie de publicul larg care are probleme acolo.

 4. În majoritatea instituților e la fel, am pățit-o nu de mult, șapte birouri cu șapte doamne, un își făcea unghile, nu exagerez, m-am dus evident la altă doamnă care evident m-a trimis la alta și tot așa… eram doar eu în clădire și domnul cu ordinea care îmi sugera să-mi iau bon de ordine cu totul că eram doar eu acolo și aparatul respectiv scos din priză, până la urmă nu am rezolvat absolut nimic deoarece doamna la care am ajuns într-un final nu a înțeles nimic din ce îmi trebuie…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...