17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Premierul Florin Cîțu l-a eliberat din funcție pe subprefectul Lorand Toth

Premierul Cîțu a anunțat eliberarea din funcție a 14 prefecți și 28 de subprefecți. Printre aceștia se numără și Lorand Toth, subprefect de BN din partea USR Plus.

În urma ședinței de Guvern de azi, premierul FLorin Cîțu a anunțat eliberarea din funcție a 14 prefecți și 28 de subprefecți din țară.

Printre aceștia se numără și Lorand Toth, subprefect de BN din partea USR PLus. Acesta a fost numit în funcție în luna martie a acestui an.

Conform premierului nu se vor face noi numiri, cel puțin nu în viitorul apropiat. Acesta a explicat că sarcinile celor demiși vor fi ”transferate”.

Eliberarea din funcție vine în contextul ruperii alianței de guvernare, USR PLUS și AUR depunând moțiune de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Motto:
  „Când Dumnezeu vrea să piardă pe cineva, mai intâi îi ia mințile.”
  (Euripide)
  Criza politică generată de de însuși șeful guvernului Florin Cîțu duce cu gândul la cartea intitulată „BOLNAVI LA PUTERE” de David Owen, medic și politician englez, care de la bun inceput defineste „Beția Puterii” sau Sindromul HYBRIS ca pe o boală ce se manifestă ca o sumă de trăsături și simptome la o serie de oameni politici, care aflându-se la putere, își schimbă comportamentul, datorită unor profunde modificări ale stării mentale. De asemenea, scriitoarea americană Barbara Tuchman spunea: „Starea de sănătate a conducătorilor politici poate să afecteze procesul guvernării și luarea deciziilor la cele mai înalte niveluri, generând PROSTIE ce se manifestă prin NESĂBUINȚĂ, STUPIDITATE, PRIPEALĂ, PERSISTENȚĂ PERVERSĂ într-o politică ce se dovedește nefuncțională sau contraproductivă”.
  Cui serveste ruperea coalitiei de guvernare, atâta timp cât nu există nici o alternativă viabilă? Oricum Florin Cîțu va fi istorie. Până la urmă premierul si-a făcut-o cu mâna lui. Sau mai exact si cu mâna presedintelui Klaus Iohannis, care s-a comportat ca pompierul piroman care după ce incendiază țara vine să stingă focul. De altfel, chiar Președintele Klaus Iohannis in campania din 2019 pentru un nou mandat prezidential, i-a dat replica lui Dan Barna, care a spus că in primul mandat președintele a fost doar un pompier pentru momentele când casa a luat foc. „Da, am fost un fel de pompier atomic care a prevenit să se prăbușească România”.

 2. Din păcate răfuiala politica ne lasă fără un coleg valoros și mai ales profesionist.
  A fost unul dintre puținii oameni care a știut ce să facă în instituție și am lucrat foarte bine împreună.
  Va așteptăm înapoi cu drag dl Toth

 3. Motto:
  „Aţi înnebunit cu toţii?
  Aclamaţi un maimuţoi
  Nu vedeţi că-i cad chiloţii?
  Babette pleacă la război!”
  (Corneliu Vadim Tudor)
  Lingăii din tabăra Cîțu fac parte din oastea de strânsură a fostului PDL, despre care Traian Băsescu spune că se revendică de la Petre Roman si nu de la Brăteanu. Prin urmare acestia nu au nici o terebă cu liberalismul. Asa se explică faptul că acestia sustin la conducerea PNL pe un neica-nimeni precum Florin Cîțu, care demonstrează că e un maimuţoi dus cu pluta după ce zilele trecute și-a pus pe Instagram un video cu el în formă de Superman:
  Vezi: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/florin-citu-se-crede-superman-intr-un-clip-publicat-de-acesta-pe-instagram-1662483

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!