14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Premierul Florin Cîțu l-a eliberat din funcție pe subprefectul Lorand Toth

Premierul Cîțu a anunțat eliberarea din funcție a 14 prefecți și 28 de subprefecți. Printre aceștia se numără și Lorand Toth, subprefect de BN din partea USR Plus.

În urma ședinței de Guvern de azi, premierul FLorin Cîțu a anunțat eliberarea din funcție a 14 prefecți și 28 de subprefecți din țară.

Printre aceștia se numără și Lorand Toth, subprefect de BN din partea USR PLus. Acesta a fost numit în funcție în luna martie a acestui an.

Conform premierului nu se vor face noi numiri, cel puțin nu în viitorul apropiat. Acesta a explicat că sarcinile celor demiși vor fi ”transferate”.

Eliberarea din funcție vine în contextul ruperii alianței de guvernare, USR PLUS și AUR depunând moțiune de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Motto:
  „Când Dumnezeu vrea să piardă pe cineva, mai intâi îi ia mințile.”
  (Euripide)
  Criza politică generată de de însuși șeful guvernului Florin Cîțu duce cu gândul la cartea intitulată „BOLNAVI LA PUTERE” de David Owen, medic și politician englez, care de la bun inceput defineste „Beția Puterii” sau Sindromul HYBRIS ca pe o boală ce se manifestă ca o sumă de trăsături și simptome la o serie de oameni politici, care aflându-se la putere, își schimbă comportamentul, datorită unor profunde modificări ale stării mentale. De asemenea, scriitoarea americană Barbara Tuchman spunea: „Starea de sănătate a conducătorilor politici poate să afecteze procesul guvernării și luarea deciziilor la cele mai înalte niveluri, generând PROSTIE ce se manifestă prin NESĂBUINȚĂ, STUPIDITATE, PRIPEALĂ, PERSISTENȚĂ PERVERSĂ într-o politică ce se dovedește nefuncțională sau contraproductivă”.
  Cui serveste ruperea coalitiei de guvernare, atâta timp cât nu există nici o alternativă viabilă? Oricum Florin Cîțu va fi istorie. Până la urmă premierul si-a făcut-o cu mâna lui. Sau mai exact si cu mâna presedintelui Klaus Iohannis, care s-a comportat ca pompierul piroman care după ce incendiază țara vine să stingă focul. De altfel, chiar Președintele Klaus Iohannis in campania din 2019 pentru un nou mandat prezidential, i-a dat replica lui Dan Barna, care a spus că in primul mandat președintele a fost doar un pompier pentru momentele când casa a luat foc. „Da, am fost un fel de pompier atomic care a prevenit să se prăbușească România”.

 2. Din păcate răfuiala politica ne lasă fără un coleg valoros și mai ales profesionist.
  A fost unul dintre puținii oameni care a știut ce să facă în instituție și am lucrat foarte bine împreună.
  Va așteptăm înapoi cu drag dl Toth

 3. Motto:
  „Aţi înnebunit cu toţii?
  Aclamaţi un maimuţoi
  Nu vedeţi că-i cad chiloţii?
  Babette pleacă la război!”
  (Corneliu Vadim Tudor)
  Lingăii din tabăra Cîțu fac parte din oastea de strânsură a fostului PDL, despre care Traian Băsescu spune că se revendică de la Petre Roman si nu de la Brăteanu. Prin urmare acestia nu au nici o terebă cu liberalismul. Asa se explică faptul că acestia sustin la conducerea PNL pe un neica-nimeni precum Florin Cîțu, care demonstrează că e un maimuţoi dus cu pluta după ce zilele trecute și-a pus pe Instagram un video cu el în formă de Superman:
  Vezi: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/florin-citu-se-crede-superman-intr-un-clip-publicat-de-acesta-pe-instagram-1662483

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...