6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Preot din Ilva Mică, depistat cu COVID-19

Unul din preoții Parohiei Ilva Mică a fost depistat cu COVID-19. Acesta a cerut testarea după ce nu s-ar fi simțit prea bine, izolându-se la domiciliu.

Astăzi a sosit rezultatul pozitiv al testării pentru COVID-19 a unui preot din Parohia Ilva Mică.

Acesta este unul din preoții care a oficiat slujba de înmormântare a primului bărbat decedat, depistat cu COVID-19, de pe raza județului.

„Așa am înțeles, că azi i-a sosit rezultatul și e pozitiv. A fost unul din preoții ce a oficiat slujba la bărbatul ce a murit și a fost depistat cu COVID-19. Apoi, el nu s-a simțit prea bine și din 2 aprilie s-a autoizolat. El singur. Acuma, familia celui ce a murit nu au simptome, da-poi nici nu ști de unde a putut lua. El s-a autoizolat, a stat în casă cu familia, dar separat de ei”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horea.

Bărbatul de 77 de ani, care a fost înmormântat de preot, nu a fost tratat ca un deces al unei persoane cu COVID-19, rezultatul venind în ziua următoare.

Astfel, protocolul de îmbălsămare și cel de înmormântare au fost ca al unei persoane neinfectate.

Familia defunctului încă se află în izolare, netrecând cele 14 zile necesare. Conform primarului comunei, aceștia nu prezintă simptome.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: