-0.7 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

Președintele CJ Radu Moldovan: „O să avem un primar foarte bun pentru Bistrița, pe care mi-l asum”

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan, PSD pregătește un candidat surpriză pentru Primăria Bistrița, la alegerile locale viitoare. Acesta nu a dezvăluit numele candidatului.

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan a precizat că PSD are un candidat surpriză pentru alegerile locale din 2024. Vizată este tocmai Primăria Bistrița.

„O să avem un primar foarte bun pentru Bistrița, pe care mi-l asum. O să-l anunțăm cu o lună sau cu două săptămâni înainte, încă nu am stabilit. Va fi o surpriză mare, va fi un primar foarte bun, pe care mi-l asum”, a spus Radu Moldovan, în emisiunea de aseară.

Președintele Consiliului Județean a mai negat o dată posibilitatea de a candida el la Primăria Bistrița. Nu a vrut să dezvăluie numele candidatului surpriză, făcând doar o caracterizare sumară:

„Un om care știe ce are de făcut și cum are de făcut și va face tot ce trebuie pentru Bistrița. Îi voi sta în preajmă, în spate, unde are nevoie”.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...