24.1 C
Bistrița
marți, iunie 22, 2021

Președintele Iohannis aprobă numirile PSD, iar Daniel Suciu devine ministru al Dezvoltării

După două zile, președintele Klaus Iohannis și-a dat acordul pentru cele două propuneri ale PSD. Daniel Suciu devine astfel ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Bistrița-Năsăud are doi miniștri, la Ministerul Dezvoltării și la Ministerul Apelor și Pădurilor.

Președintele Klaus Iohannis a semnat în această seară decretele de numire în funcția de ministru a celor doi social-democrați propuși în urmă cu două zile de partid.

Daniel Suciu va fi ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar Răzvan Cuc ministru al Transporturilor. Cei doi au fost propuși în urmă cu două zile, în urma discuțiilor din Consiliul Național Executiv al PSD.

Înainte să îi dea undă verde lui Daniel Suciu, președintele Klaus Iohannis a refuzat-o de trei ori pe Olguța Vasilescu.

Daniel Suciu a început ca și consilier parlamentar în 2007, urmând ca un an mai târziu, în 2008 să ajungă consilier județean PSD și lider de grup. Din anul 2012 este deputat pe listele PSD, iar în 2016 a candidat, fără succes, la Primăria Sîngeorz-Băi. Este licențiat în Științe Politice și are un masterat în managementul politic.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...