28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

Președintele Iohannis se va plimba mâine pe Pietonal! Între 14.00-15.00

Președintele Klaus Iohannis va fi mâine în Bistrița-Năsăud, așa cum Bistrițeanul.ro vă anunța încă de luni. Susținătorii candidaturii sale la un nou mandat în fruntea țării, nu puțini în Bistrița-Năsăud după rezultatul obținut în primul tur, îl pot întâlni mâine în centrul Bistriței sau la Sala Polivalentă, acolo unde are loc întâlnirea oficială cu susținătorii săi.

Bistrițenii au votat într-o proporție covârșitoare candidatul PNL la președinția României, Klaus Iohannis, duminica trecută, în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale în Bistrița-Năsăud cu 48,76%, rezultatul în municipiul Bistrița fiind de 48,05%, fapt ce a clasat organizația județeană a PNL pe locul 3 pe țară, după județele Sibiu și Alba. Rezultatul bun și promisiunea făcută președintelui PNL – Ioan Turc – de a veni la Bistrița au făcut ca mâine, Klaus Iohannis să programeze o întâlnire cu electoratul în Bistrița.

Klaus Iohannis va ajunge mâine, în jurul orei 14:00, în oraș. Președintele este așteptat să sosească la intrarea pe Pietonal dinspre Biserica Evanghelică. Va parcurge pe jos drumul până la sediul PNL, de la mijlocul Pietonalului, iar după o întâlnire de 20 de minute cu Biroul Permanent Județean al PNL, va continua drumul, tot pe jos, spre Sala Polivalentă, acolo unde este programat mitingul electoral în care președintele le va vorbi susținătorilor săi din Bistrița-Năsăud. Vor mai fi alături de el Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Alina Gorghiu și Dan Motreanu.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...