8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Ioan Turc: Împreună putem trimite PSD să se reformeze în liniște! Cer liberalilor mobilizare totală!

Ioan Turc cere bistrițenilor să trimită PSD-ul să se reformeze în liniște. Liderul PNL BN le solicită membrilor de partid mobilizare totală pentru al doilea tur de scrutin.

Liberalii bistrițeni au decretat mobilizare generală pentru campania electorală a celui de-al doilea tur de scrutin, fiindcă își doresc să obțină un procent mare la alegerile din 24 noiembrie, procent cu care să trimită PSD să se reformeze în liniște.

„Votul din primul tur a arătat fără echivoc faptul că românii s-au săturat de politica PSD, faptul că resping politica antinațională și antieuropeană promovată de PSD. Niciodată în 30 de ani PSD nu a primit un vot de blam mai mare de la români. Niciodată candidatul PSD nu a primit mai puțin de trei milioane de voturi. De această dată, Viorica Dăncilă, candidatul PSD, a primit circa două milioane de voturi, adică tot atâtea câte a primit PSD și la alegerile europarlamentare”, a declarat Ioan Turc, liderul PNL BN.

Mesajele transmise de Turc au avut un puternic caracter electoral, el susținând faptul că PSD este un partid cameleonic ce folosește cele mai parșive și mai josnice metode pentru a se agăța de putere.

„Îi rog pe bistrițeni, pe toți locuitorii județului să își aducă aminte cum a venit PSD la guvernare în 2016: pe fondul unui absenteism uriaș la vot al alegătorilor de dreapta. Între dorința noastră de schimbare și schimbarea efectivă intervin o ștampilă și un buletin de vot. De aceea, încă o dată îi rog pe bistrițeni să se mobilizeze, să vină la vot”, a transmis Ioan Turc.

Întreaga declarație, în materialul video de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/probntv/videos/1390952664403793/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: