11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Ioan Turc: Împreună putem trimite PSD să se reformeze în liniște! Cer liberalilor mobilizare totală!

Ioan Turc cere bistrițenilor să trimită PSD-ul să se reformeze în liniște. Liderul PNL BN le solicită membrilor de partid mobilizare totală pentru al doilea tur de scrutin.

Liberalii bistrițeni au decretat mobilizare generală pentru campania electorală a celui de-al doilea tur de scrutin, fiindcă își doresc să obțină un procent mare la alegerile din 24 noiembrie, procent cu care să trimită PSD să se reformeze în liniște.

„Votul din primul tur a arătat fără echivoc faptul că românii s-au săturat de politica PSD, faptul că resping politica antinațională și antieuropeană promovată de PSD. Niciodată în 30 de ani PSD nu a primit un vot de blam mai mare de la români. Niciodată candidatul PSD nu a primit mai puțin de trei milioane de voturi. De această dată, Viorica Dăncilă, candidatul PSD, a primit circa două milioane de voturi, adică tot atâtea câte a primit PSD și la alegerile europarlamentare”, a declarat Ioan Turc, liderul PNL BN.

Mesajele transmise de Turc au avut un puternic caracter electoral, el susținând faptul că PSD este un partid cameleonic ce folosește cele mai parșive și mai josnice metode pentru a se agăța de putere.

„Îi rog pe bistrițeni, pe toți locuitorii județului să își aducă aminte cum a venit PSD la guvernare în 2016: pe fondul unui absenteism uriaș la vot al alegătorilor de dreapta. Între dorința noastră de schimbare și schimbarea efectivă intervin o ștampilă și un buletin de vot. De aceea, încă o dată îi rog pe bistrițeni să se mobilizeze, să vină la vot”, a transmis Ioan Turc.

Întreaga declarație, în materialul video de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/probntv/videos/1390952664403793/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...