21.5 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

Prietenie româno-germană. BMW X3 donat de nemți pentru transport medical la Crucea Roșie Bistrița-Năsăud

Cooperare dintre județul Bistrița-Năsăud și landul Mecklenburgische Seenplatte din Germania aduce o ambulanță și materiale de protecție pentru Cruce Roșie din România, filiala Bistrița-Năsăud.

Asociația de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg – Bistrița-Năsăud a făcut o donație importantă către Cruce Roșie din România, filiala Bistrița-Năsăud, respectiv o mașină de transport medical, marca BMW.

Acest lucru înseamnă că  „înțelegerile de cooperare dintre județe nu trebuie să fie doar protocolare, ci să fie urmate de fapte bune pentru oameni”, spune Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Această cooperare nu se află la primul gest de acest fel. Consiliul județean Mecklenburgische Seenplatte și Asociația de Prietenie Germano-Română Neubrandenburg – Bistrița-Năsăud au mai donat, în trecut, către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și instituții din domeniul sănătății, autospeciale de intervenție, materiale sanitare și de protecție sau dotări pentru spitale.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Au trecut 22 de ani de la Revoluție , încă avem nevoie de ajutoare dragilor ? Sincer , știu ca avem necesitati logistice in diverse “ramuri “ , dat faptului ca “ aplaudam” ajutoarele din Uniunea Europeană , trebuie sa ne îndemne sa dam și noi in schimb , putem oferii pentru generațiile actuale : – educație , altruism , și bineinteles speranța . Cu aceste simple “ cadouri “ putem fi recunoscători și in Uniunea Europeană , sa avem izbânda !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...