2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Primăria Beclean pregătește o piață agroalimentară modernă, cu parcare subterană și spații verzi

Potrivit primarului orașului Beclean, Nicolae Moldovan, localitatea va avea o piață modernă, cu parcare subterană, zone dedicate pentru toate tipurile de produse și chiar spații verzi. Aceasta va fi realizată din fonduri europene.

Primăria orașului Beclean pregătește o piață agroalimentară nouă, care va fi realizată pe fonduri europene.

„Noua Piață Mare Agroalimentară va fi construită din fonduri europene, după un concept modern, care va cuprinde și un parking subteran, precum și spații exterioare pietonale cu zonă verde. Arhitectura clădirii se îmbină cu zona unde va fi construită, exteriorul fiind unul cu tonuri neutre și din materiale potrivite cu mediul înconjurător”, precizează primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Piața va avea zone speciale frigorifice, zone destinate comercializării de fructe-legume, brânzeturi și produse alimentare specifice zonei. Beclenarii vor găsi acolo produse alimentare, băuturi, produse vegetale, produse de pomicultură și flori.

De asemenea, piața va conține și spații comerciale pentru produse non-alimentare, de unde vor putea fi cumpărate haine, unelte, scule agricole sau produse meșteșugărești.

Foto: Nicolae Moldovan

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...