0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

Primăria Bistrița a primit oferte de vânzare pentru bazele sportive de la Mecanica și IPROEB. Cât ar costa investiția

Primăria Municipiului Bistrița a primit oferte de vânzare pentru bazele sportive de la Mecanica și IPROEB, un obiectiv de finanțare care va fi votat în Ședința de Consiliu Local, astăzi.

Primăria Bistrița face demersuri pentru achiziționarea bazelor sportive de la IPROEB și Mecanica.

În cazul în care proiectul este aprobat în Consiliul Local Bistrița, cele două baze de agrement vor fi achiziționare din cel mai mare împrumut făcut de Primăria Bistrița de până acum. Este vorba despre un credit în valoare de 100 de milioane de lei.

Sumele prevăzute pe lista împrumutului sunt de 3.208.500 lei pentru baza IPROEB și 3.093.000 lei pentru baza Mecanica.

„La Primăria municipiului Bistrița au fost înregistrate oferte de vânzare pentru cele două baze sportive și de agrement situate în municipiul Bistrița, strada Poligonului, din partea proprietarilor, societățile IPROEB S.A. și NOVAROM CONSTRUCT S.R.L..

Baza sportivă a societății IPROEB S.A. are o suprafață de 32.698 mp teren, fiind edificate următoarele construcții: baza spotivă, teren fotbal, bazin înot, teren minifotbal, teren tenis și trei constructii anexă, respectiv casă poartă, WC și vestiar.

Baza de agrement sportiv a societății NOVAROM CONSTRUCT S.R.L. are o suprafață de 32.837 mp teren, cuprinzând alei și drumuri acces, teren fotbal, două terenuri de tenis, două bazine înot, fiind edificate următoarele construcții: două tribune și trei constructii anexă, respectiv grup social, cabină pază și cabină poartă”, conform documentației atașate proiectului.

În lotul 1 ar urma să fie finanțate locuințe protejate pentru persoane vârstnice la Sigmir, dispecerat operativ pentru ordine publică și servicii de protecție, reabilitarea și modernizarea clădirii ce adăpostește școala gimnazială a Colegiului Național „Andrei Mureșanu”.

De asemenea, este prinsă și reabilitarea și modernizarea grădiniței Dumbrava Minunată, a grădiniței Căsuța cu Povești, a grădiniței nr 12 și a creșei nr. 4. Dintre toate aceste proiecte, cea mai mare sumă, peste 24 de milioane de lei, va merge pentru locuințele protejate pentru vârstnici de la Sigmir.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...