5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Primăria Bistrița va susține financiar Spitalul Județean. O parcare, printre primele investiții

Municipalitatea va sprijini financiar Spitalul Județean de Urgență Bistrița, după ce singurul ajutor a venit în ultimii ani de la Consiliului Județean. Se pare că municipalitatea va sprijini mai multe investiții programate la unitatea medicală, prima fiind o parcare.

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, primarul Ioan Turc a precizat că municipalitatea va sprijini Spitalul Județean de Urgență Bistrița, printr-un acord de parteneriat.

Edilul a purtat discuții pe tema aceasta atât cu președintele Consiliului Județean Radu Moldovan, cât și cu managerul spitalului Gabriel Lazany. Practic, municipalitatea va susține spitalul prin mai multe investiții.

„Cel mai probabil, municipalitatea va suporta costul modernizării unor secții. Vom merge pe un gen de acord-cadru pentru o perioadă de câțiva ani de zile. Sănătatea nu e proprietatea nimănui. E ceva de interes public”, a mai spus Ioan Turc, în ședința de Consiliu Local.

Acesta a mai spus că Primăria Bistrița va suporta costul amenajării unei parcări cu câteva zeci de locuri pentru personalul medical și vizitatori.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Pana acuma nu susținea, acuma susține???
  Pana acuma și el primarul avea sprijin intern în Orban, acum cauta sprijin în Raducu!!!!
  Bravo!!!!
  Asta e politicianul Rumân!!!! Mai deunăzi a dat bani la biserici și uite asa se face ORICE!!! PENTRU A rămâne într-o așa-zisa FRUNCE!!!!

 2. alt handi care se joaca cu cuvintele… cica nu e prioritatea nimanui..e interes public…
  ba esti prost?
  ba esti nebun?
  asa primar asa epitete!

 3. – mai urgent este inca o poarta de intrare pt.acces auto !
  – pe unde intra salvarea in spital cu pacienții adusi la urgenta,daca intrarea in curtea spitalului este blocată,de exemplu,de avaria unei conducte stradale ,de gaz,canal sau apa chiar in fata porții ?
  – dar in cazul unui incendiu (ca e la moda in ziua de azi) cum intra masinile de intervenție in curtea spitalului ?
  – acest spital o fi avînd autorizație de functionare de la pompieri ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!