14.1 C
Bistrița
joi, octombrie 21, 2021

Fac echipă comună: Mihai Ban și Iacob Buhai participă la Marok Rally, competiția ce-i pregătește pentru Dakar

Mâine ia startul Marok Rally, campionat de nivel mondial de raliuri. Mihai Ban și Cheloo fac echipă comună cu bistrițeanul Iacob Buhai, stabilit în Spania. ”Este ultima competiție înainte de Dakar. Și ne și pregătește pentru marele raliu, fiind traseu prin deșert!” a transmis Mihai Ban.

Aproximativ 300 de echipe se ”bat” în aceste zile în Maroc. Mai exact, în perioada 4 – 13 octombrie se desfășoară campionatul Mondial de Raliuri, Marok Rally.

E o competiție de nivel mondial. Concursul are 3.000 de kilometrii și e împărțit în mai multe zile. În fiecare zi faci 300 – 400 de kilometrii, în funcție de cât reușești. Cu tot cu legături, poți ajunge undeva la 600 kilometrii pe zi” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Mihai Ban.

Aceasta este și ultima competiție de profil din acest an. Este ultimul concurs înainte de Dakar, din luna ianuarie 2022 din Arabia Saudită.

Este ultima competiție și trebuie oarecum să ne și obișnuim. Această competiție are traseu și prin deșert, deci ne vom putea face puțină impresie despre cum va fi la Dakar. Ne vom obișnui cu nisipul” a explicat Mihai Ban.

”Surpriza” acestei competiții este echipa pe care o face Mihai Ban cu Iacob Buhai, bistrițeanul stabilit în Spania.

Vom face echipă comună, în cazul în care unul obosește sau ceva, să preia celălalt. Marok Rally este extrem de important. Participă cam toți oamenii mari, toți cei ce se pregătesc și vor fi la Dakar, deci e o competiție de nivel mondial” a concluzionat Mihai Ban.

FOTO – Mai avem un bistrițean care participă la Dakar în Arabia Saudită: Iacob Buhai în echipă cu un spaniol

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: