20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Fac echipă comună: Mihai Ban și Iacob Buhai participă la Marok Rally, competiția ce-i pregătește pentru Dakar

Mâine ia startul Marok Rally, campionat de nivel mondial de raliuri. Mihai Ban și Cheloo fac echipă comună cu bistrițeanul Iacob Buhai, stabilit în Spania. ”Este ultima competiție înainte de Dakar. Și ne și pregătește pentru marele raliu, fiind traseu prin deșert!” a transmis Mihai Ban.

Aproximativ 300 de echipe se ”bat” în aceste zile în Maroc. Mai exact, în perioada 4 – 13 octombrie se desfășoară campionatul Mondial de Raliuri, Marok Rally.

E o competiție de nivel mondial. Concursul are 3.000 de kilometrii și e împărțit în mai multe zile. În fiecare zi faci 300 – 400 de kilometrii, în funcție de cât reușești. Cu tot cu legături, poți ajunge undeva la 600 kilometrii pe zi” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Mihai Ban.

Aceasta este și ultima competiție de profil din acest an. Este ultimul concurs înainte de Dakar, din luna ianuarie 2022 din Arabia Saudită.

Este ultima competiție și trebuie oarecum să ne și obișnuim. Această competiție are traseu și prin deșert, deci ne vom putea face puțină impresie despre cum va fi la Dakar. Ne vom obișnui cu nisipul” a explicat Mihai Ban.

”Surpriza” acestei competiții este echipa pe care o face Mihai Ban cu Iacob Buhai, bistrițeanul stabilit în Spania.

Vom face echipă comună, în cazul în care unul obosește sau ceva, să preia celălalt. Marok Rally este extrem de important. Participă cam toți oamenii mari, toți cei ce se pregătesc și vor fi la Dakar, deci e o competiție de nivel mondial” a concluzionat Mihai Ban.

FOTO – Mai avem un bistrițean care participă la Dakar în Arabia Saudită: Iacob Buhai în echipă cu un spaniol

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: