-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Primăria ridică mașini! Dacă îndeplinesc una din cele două condiții „impuse”

O mașină a fost ridicată zilele trecute și purtată „la înălțime”, de cei de la Primărie. Ca să beneficieze de un astfel de „serviciu”, mașinile trebuie să fie uitate cu lunile… sau să fie a nimănui.

Un bistrițean a surprins zilele trecute o imagine ce nu s-a mai văzut de mult timp prin municipiu. Un taxi era ridicat de o mașină a Primăriei.

De pe strada Grănicerilor au ridicat-o. Era parcată acolo de mai multe zile!”, ne-a transmis cititorul.

Întrebați dacă s-a reluat ridicarea mașinilor parcate necorespunzător, municipalitatea a explicat că această măsură e luată în ultimă instanță.

„Avem un contract valabil pentru ridicarea autoturismelor parcate necorespunzător. Dar în prima fază, se blochează roțile. Doar în cazul în care o mașină stă mai multe zile într-un loc, apelăm la această măsură”, a explicat Mihai Ruști, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița.

Se pare că totuși nu ar fi vorba de zile, ci de luni, pentru ca o mașină să fie ridicată.

Singurele mașini care se ridică sunt cele abandonate, de aproximativ un an, sau cele fără stăpân. Și orice mașină se ridică din dispoziția primarului. Dacă o mașină e parcată de mai multă vreme într-un loc, încercăm să aflăm proprietarul și să îl somăm să o mute. Chiar și acum avem mai multe luate în evidență. Mai ridicăm mașinile fără stăpân. Cele care neavând plăcuțe de înmatriculare, și stau parcate undeva mult timp, le ridicăm pentru că nu știm cui să ne adresăm”, a explicat Florin Frandeș, șeful Poliției Locale Bistrița.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...