12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Primarul Becleanului cere proprietarilor de cabane de la Figa să ajute refugiații

Bistrițenii din întreg județul se mobilizează exemplar să ajute refugiații din Ucraina. Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, a făcut în această dimineață un apel către proprietarii de cabane din Figa să le pună la dispoziția refugiaților.

Solidaritate exemplară și în Bistrița-Năsăud! Oameni simpli, asociații, ONG-uri sau instituții din județ se implică, fiecare cum și cât poate, în ajutorarea refugiaților ucraineni.

Primarul Becleanului a lansat un apel către cei care dețin cabane la Figa, să-și pună la dispoziție proprietățile celor care fug din calea războiului.

Necazul nu alege! Azi cade pe altcineva…, mâine poate veni asupra vieților noastre. Atunci avem cea mai mare nevoie de ajutor.

Din Ucraina, oameni simpli ca noi fug din calea unui război care, iată, dacă nu îi omoară, pe cei scăpați îi pune pe drumuri. Adesea doar cu hainele de pe ei, cu copiii de mână sau în brațe…Lăsând totul în urmă…

Chiar și numai gândindu-te și, astfel, punându-te în situația lor, te înfiori de groază darmite să trăiești în realitate ceea ce trăiesc acești oameni acum.

Știu că noi beclenarii suntem oameni solidari la greu, uniți la necaz, o comunitate de oameni buni. Iată de ce, m-am gândit să vă anunț și pe această cale public că aceia dintre dumneavoastră care pot întinde o mână de ajutor refugiaților ucrainieni ajunși în România au la dispoziție numărul de telefon 0746 569 938 ori 0753 312 353 sau se pot prezenta direct la sediul Primăriei orașului Beclean pentru a anunța ajutorul ce sunt dispuși și pot să-l ofere. E vorba mai ales de „un acoperiș deasupra capului” cum suntem obișnuiți să spunem, de mâncare și cazarea acestor oameni. Poate au această posibilitate unii proprietari de spații de cazare de la Băile Figa,…poate administratorii de pensiuni din oraș,…poate cei care dețin spații nelocuite dar locuibile,…oricine!

Vă mulțumesc din suflet!” – e mesajul postat de Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean.
Provocarea sa n-a rămas fără răspuns, unii anunțând deja că-și pun la dispoziție proprietățile pentru a ajuta pe cei din Ucraina. Felicitări, Beclean! Rămâneți un model!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?