17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Primarul comunei Mărișelu, Horia Călin Petruț: „Fiecare sat din comună are câte o bază sportivă”

Potrivit primarului comunei Mărișelu, Horia Călin Petruț, fiecare sat din comuna pe care o păstorește are o bază sportivă. De asemenea, comuna are și o echipă de fotbal care activează în liga a 4-a, Voința Mărișelu.

Deși în comuna Mărișelu mai sunt doar 200 de copii, primarul Horia Călin Petruț s-a străduit să asigure condiții pentru ei. Școlile și grădinițele sunt puse la punct și fiecare sat din comună are o bază sportivă.

Mai mult, comuna are și o echipă de fotbal, care momentan activează în Liga a 4-a, Voința Mărișelu.

„La Domnești avem bază sportivă amenajată acum, dotată cu teren sintetic cu iluminat nocturn. La Mărișelu avem bază sportivă unde activează și o echipă în liga a 4-a Voința Mărișelu. Mai avem o baza sportiva la Sântioana, în spatele școlii, cu gazon, iluminat nocturn”, a precizat Horia Călin Petruț, primarul comunei Mărișelu, la Bistrițeanul Live.

Emisiunea la care a participat primarul comunei Mărișelu Horia Călin Petruț o puteți urmări mai jos:

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Copiii aia dupa ce fac sport o sa se spele la lighean.
    Ca apa si canalizare înca nu exista cu toate ca s-a sapat de vreo 4 ori! Da, au sapat succesiv ca sa bage conductele, ca nu le-au putut baga pe toate simultan – probabil era factura prea mica si comisionul nesemnificativ.
    Promisiunile sunt ca la toamna (nu se stie care an) o sa curga apa.
    Pâna atunci fraierii sunt rugati sa voteze si sa foloseasca Old Spice – ca tine mai mult.

    • Cred că localitatea Barla și Neteni au baze sportive underground… Altfel nu îmi explic , sau poate in viziunea lui localitățile astea doua nu fac parte din comuna….

  2. … In 20 de ani si tu si ala din Sintioana ati furat la greu . Anii urmatori daca populatia este batuta in cap si vei iesi iarasi primar vom sta cu camerele pe tine .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!