20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Covid lovește și în averea primarilor. Doru Crișan de la Prundu Bârgăului – „Am pierdut peste 500.000 de euro numai din evenimente”

Prezent la Bistrițeanul Live, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, a precizat că anul trecut a fost foarte greu pentru firmele sale, de care se ocupa soția sa. Sala de nunți deschisă în Prundu Bârgăului ar fi pierdut peste 500.000 de euro din cauza evenimentelor anulate în urma restricțiilor impuse de pandemia de Covid.

Invitat la Bistrițeanul Live pentru a vorbi despre schimbarea directorului liceului din Prundu Bârgăului, primarul Doru Crișan a vorbit și despre averea sa, despre care spune că a scăzut de 10 ori de când e primar. O parte din business-urile familiei au fost preluate de soția sa, iar la altă parte pur și simplu a renunțat.

Printre altele, soția primarului se ocupă și de o sală de nunți, deschisă anii trecuți în Prundu Bârgăului. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19, mai exact interzicerea organizării de evenimente, primarul Doru Crișan spune că a pierdut jumătate de milion de euro: „Anul trecut am pierdut peste 500.000 de euro numai din evenimente”, a precizat primarul.

Întrebat dacă o duce acum mai rău financiar decât când era în privat, Doru Crișan a precizat: „Cu mult mai rău”.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...