16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Covid lovește și în averea primarilor. Doru Crișan de la Prundu Bârgăului – „Am pierdut peste 500.000 de euro numai din evenimente”

Prezent la Bistrițeanul Live, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, a precizat că anul trecut a fost foarte greu pentru firmele sale, de care se ocupa soția sa. Sala de nunți deschisă în Prundu Bârgăului ar fi pierdut peste 500.000 de euro din cauza evenimentelor anulate în urma restricțiilor impuse de pandemia de Covid.

Invitat la Bistrițeanul Live pentru a vorbi despre schimbarea directorului liceului din Prundu Bârgăului, primarul Doru Crișan a vorbit și despre averea sa, despre care spune că a scăzut de 10 ori de când e primar. O parte din business-urile familiei au fost preluate de soția sa, iar la altă parte pur și simplu a renunțat.

Printre altele, soția primarului se ocupă și de o sală de nunți, deschisă anii trecuți în Prundu Bârgăului. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19, mai exact interzicerea organizării de evenimente, primarul Doru Crișan spune că a pierdut jumătate de milion de euro: „Anul trecut am pierdut peste 500.000 de euro numai din evenimente”, a precizat primarul.

Întrebat dacă o duce acum mai rău financiar decât când era în privat, Doru Crișan a precizat: „Cu mult mai rău”.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: