25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Primarul Ioan Turc: În Bistrița au fost amenajate trei puncte de hidratare și de prim ajutor

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că în oraș au fost amenajate trei puncte de prim ajutor şi de distribuție a apei potabile. Unde sunt situate și care este programul de funcționare:

 

„Avem avertizări succesive de caniculă. Am solicitat SVSU să amenajeze câteva puncte de hidratare și de prim ajutor, la Biserica Sfânta Ana, în partea de jos a orașului, în partea de sus în zona blocului Lama și în centru, pe Pietonalul Liviu Rebreanu”, a explicat Ioan Turc în cadrul conferinței de presă.

Aceste puncte de hidratare și de prim ajutor vor funcționa în intervalul orar 12.00-18.00.

Vă rugăm să vizualizați setul de recomandări pentru cetățeni și societăți comerciale, pe care l-am afișat pe pagina și site-ul primăriei”, a mai precizat acesta.

Județul nostru se află în aceste zile sub cod galben de caniculă și disconfort termic.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.