8.8 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

Primarul Turc: „Pârtia funcționează exclusiv când Dumnezeu ne ajută, altminteri, proiectul este unul indezirabil”

În cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local de astăzi, primarul Ioan Turc a precizat că pârtia de schi este deschisă în acest moment doar pentru că a ajutat natura. Acesta a numit proiectul lăsat de vechea administrație drept unul „indezirabil” și a dezvăluit că are planuri să țină mai mult timp pârtia deschisă.

300.000 de lei, atât a încasat Primăria Bistrița de când s-a deschis Pârtia de Schi Cocoș și până acum. Asta în condițiile în care a fost frig și a nins.

Dacă vremea era mai blândă, Primăria Bistrița nu ajungea să încaseze nici măcar suma aceasta de la Pârtia de Schi, care are costuri de funcționare enorme, indiferent dacă e deschisă sau nu.

„Mulțumim bunului Dumnezeu că a nins și a fost frig. Această pârtie funcționează exclusiv când Dumnezeu ne ajută, altminteri proiectul este unul indezirabil. Ne bucurăm că a nins și sperăm să mai ningă. Până acum s-au încasat 300.000 de lei, palida replică la găurile anilor viitori. E nevoie de niște corecții ca să funcționeze mai multe luni pe an, pentru a face mai funcțională pârtia și a nu fi atât de meteosensibilă”, a precizat primarul Ioan Turc, la ședința de Consiliu Local de astăzi.

Acesta a mai spus că are mai multe planuri pentru a ține deschisă pârtia pentru o perioadă mai mare de timp, însă nu a dat detalii. Una dintre investițiile care ar putea atrage bistrițeni și nu numai la pârtie ar fi sania de vară. De asemenea, se vor dezvolta mai multe trasee pentru biciclete, în zonă.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Să ne cotârcim pe pârtii.
  Să purtăm masca sub gușă,
  Ca ministrul sănătății
  Când iese pe altă ușă.

  De-o să ne conducă turcii
  Vom lupta precum bălanii,
  Apărând culcușul nurcii
  Când îl pradă șobolanii.

  Apoi, răsuciți ca sucii
  Care-i deșteaptă pe deneși,
  Din ceasuri vor cânta cucii:
  Bogdaproste ivani leneși!

  Scormoniți, scormoniți
  Scamele de sub răchiți
  Prin foste râuri curate,
  Gunoaiele-nvolburate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.