13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Primele „efecte” ale unor tricouri speciale de la „Brodează cu Teo”: Totul va fi bine!

Se întrezăresc deja primele „efecte”, primele rezultate ale unei inițiative deosebite! Tinerii de la „Brodează cu Teo” au reușit să ofere un strop de speranță și optimism, realizând câteva tricouri absolut speciale:

Totul a început spre finalul lunii martie, când Teodora și Dan Achim din Bistrița s-au alăturat celor care încearcă să ajute comunitatea din care fac parte. S-au apucat de brodat tricouri cu un mesaj devenit deja faimos: Totul va fi bine.

Tinerii întreprinzători au promis că suma obținută din vânzarea tricourilor va fi integral donată. Iar zilele trecute s-au și ținut de promisiune.

Azi ne-au vizitat tinerii de la Brodează cu Teo care au decis să ne sprijine cu 1000 de lei. Banii au fost obținuți din confecționarea și vânzarea de tricouri brodate. Totul va fi bine!”, a transmis Ana Dragu, coordonatoarea Centrului de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț”

De fiecare dată când vom putea, vă vom sprijini! Noi vă mulțumim pentru că existați în orașul nostru. Îi îndemn și pe ceilalți bistrițeni, pe această cale, să ne urmeze exemplul, sprijinind acest minunat centru, Micul Prinț!”, a confirmat echipa Brodează cu Teo.

Brodează cu Teo înseamnă servicii profesionale de broderie personalizată prin digitizare. Tu visezi, iar ei îți „confecționează” visul, din pasiune pentru broderie.

„Oferim tehnologie de ultimă generație, îmbinată cu materiale de calitate superioară! Broderia reprezintă eleganță, longevitate, exclusivitate și individualitate”, se definesc cei doi bistrițeni.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...