-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Primul star party de anul acesta are loc la Năsăud!

Echipa de tineri POV21 organizează în premieră la Năsăud, pe stadionul orășenesc, în data de 1 iunie, o seară specială dedicată întregii comunități; dar mai ales tinerilor și copiilor.

Petrecerea începe la ora 20:00, cu trupa Cheers All Stars, coordonată de coregrafa Roxana Lăpuște, după care vor urma concerte și recitaluri susținute de Diana Iftimie alături de Bogdan Puri, dar și Mihai Manciu, Antonia Jarda, Trupele Bloom, MadHouse și D.E.K.A.

După lăsarea serii, tinerii și copii din Năsăud vor putea observa luna și astrele prin telescoape astronomice perfomante, iar ca o surpriză pentru cei mici, tinerii de la POV21 au pregătit picturi pe față, realizate de Roxana Moldovan și Doris Sălăgean.

„La intrare vor primi brățări colorate fluorescente și vor asista la videoproiecții pe un ecran de 4 m, dar și jocuri de lumini. Avem și o tombolă cu premii, dar și o lansare de lampioane, care se anunța spectaculoasă…!”, precizează organizatorii care vor asigura publicului vin fiert și ceai fierbinte, precum și dulciuri din partea SC Blacteea SRL – pentru copii.

Evenimentul este organizat de echipa POV21 Năsăud, cu sprijinul SepiaPrint și al Consiliului Local Năsăud. Sonorizarea este asigurată de DJ ROOKY.

„Nu uitați să vă aduceți pături pentru a vă instala pe gazonul stadionului și haine suplimentare în caz că se face frig. Seara se încheie cu un afterparty sub cerul înstelat. Intrarea este liberă, însă participanții sunt rugați să doneze la intrare o jucărioară pentru copiii instituționalizați din localitate…”, anunță Echipa POV21 Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.