22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Primul star party de anul acesta are loc la Năsăud!

Echipa de tineri POV21 organizează în premieră la Năsăud, pe stadionul orășenesc, în data de 1 iunie, o seară specială dedicată întregii comunități; dar mai ales tinerilor și copiilor.

Petrecerea începe la ora 20:00, cu trupa Cheers All Stars, coordonată de coregrafa Roxana Lăpuște, după care vor urma concerte și recitaluri susținute de Diana Iftimie alături de Bogdan Puri, dar și Mihai Manciu, Antonia Jarda, Trupele Bloom, MadHouse și D.E.K.A.

După lăsarea serii, tinerii și copii din Năsăud vor putea observa luna și astrele prin telescoape astronomice perfomante, iar ca o surpriză pentru cei mici, tinerii de la POV21 au pregătit picturi pe față, realizate de Roxana Moldovan și Doris Sălăgean.

„La intrare vor primi brățări colorate fluorescente și vor asista la videoproiecții pe un ecran de 4 m, dar și jocuri de lumini. Avem și o tombolă cu premii, dar și o lansare de lampioane, care se anunța spectaculoasă…!”, precizează organizatorii care vor asigura publicului vin fiert și ceai fierbinte, precum și dulciuri din partea SC Blacteea SRL – pentru copii.

Evenimentul este organizat de echipa POV21 Năsăud, cu sprijinul SepiaPrint și al Consiliului Local Năsăud. Sonorizarea este asigurată de DJ ROOKY.

„Nu uitați să vă aduceți pături pentru a vă instala pe gazonul stadionului și haine suplimentare în caz că se face frig. Seara se încheie cu un afterparty sub cerul înstelat. Intrarea este liberă, însă participanții sunt rugați să doneze la intrare o jucărioară pentru copiii instituționalizați din localitate…”, anunță Echipa POV21 Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...