14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Primul star party de anul acesta are loc la Năsăud!

Echipa de tineri POV21 organizează în premieră la Năsăud, pe stadionul orășenesc, în data de 1 iunie, o seară specială dedicată întregii comunități; dar mai ales tinerilor și copiilor.

Petrecerea începe la ora 20:00, cu trupa Cheers All Stars, coordonată de coregrafa Roxana Lăpuște, după care vor urma concerte și recitaluri susținute de Diana Iftimie alături de Bogdan Puri, dar și Mihai Manciu, Antonia Jarda, Trupele Bloom, MadHouse și D.E.K.A.

După lăsarea serii, tinerii și copii din Năsăud vor putea observa luna și astrele prin telescoape astronomice perfomante, iar ca o surpriză pentru cei mici, tinerii de la POV21 au pregătit picturi pe față, realizate de Roxana Moldovan și Doris Sălăgean.

„La intrare vor primi brățări colorate fluorescente și vor asista la videoproiecții pe un ecran de 4 m, dar și jocuri de lumini. Avem și o tombolă cu premii, dar și o lansare de lampioane, care se anunța spectaculoasă…!”, precizează organizatorii care vor asigura publicului vin fiert și ceai fierbinte, precum și dulciuri din partea SC Blacteea SRL – pentru copii.

Evenimentul este organizat de echipa POV21 Năsăud, cu sprijinul SepiaPrint și al Consiliului Local Năsăud. Sonorizarea este asigurată de DJ ROOKY.

„Nu uitați să vă aduceți pături pentru a vă instala pe gazonul stadionului și haine suplimentare în caz că se face frig. Seara se încheie cu un afterparty sub cerul înstelat. Intrarea este liberă, însă participanții sunt rugați să doneze la intrare o jucărioară pentru copiii instituționalizați din localitate…”, anunță Echipa POV21 Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!