13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Ministrul Turismului: Bistrița-Năsăud, principala destinație turistică pentru străini!

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a participat weekendul trecut la sărbătoarea de la Cormaia, acolo unde s-a aflat și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea. Bogdan Trif nu s-a ferit să afirme lucruri mari despre turismul din Bistrița-Năsăud și vede în județul nostru un principal punct de atracție pentru turiștii străini:

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, are doar cuvinte de laudă pentru județul Bistrița-Năsăud și spune cu încredere că aceste meleaguri vor deveni puncte cheie în turismul și economia românească.

„Este una dintre prioritățile noastre, de a promova tradițiile și datinile strămășeșți. La ora actuală, turiștii străini, în special, își doresc să participe la circuite turistice. În mod clar, prin frumusețile care sunt în Bistrița-Năsăud, în viitorul cel mai apropiat aici se va afla o principală destinație turistică pentru toți străinii care ne vizitează țara. Este extrem de important pentru că turismul oferă posibilități enorme de dezvoltare. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu peisaje extraordinare, cum nu sunt în lumea întreagă, cu un pământ extrem de bogat. Este momentul ca turismul, alături de agricultură, să devină principalele motoare ale economiei noastre”, a declarat Trif, aflat la Cormaia, duminica trecută.

În ceea ce privește proiectele concrete care vizează județul Bistrița-Năsăud, ministrul spune că deja se fac demersuri în acest sens:

„Lucrăm la o strategie. Am semnat de curând un acord cu Banca Mondială, iar până la sfârșitul anului o să avem o strategie la nivel național, în ceea ce privește turismul pe termen scurt, mediu și lung. Bistrița-Năsăud bineînțeles că o să ocupe un loc central în această strategie”.

La Cormaia a avut loc Sărbătoarea Străbunilor – Măsura Laptelui, eveniment la care au participat personaje importante din politica românească și oameni din mai multe zone ale țării.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: