12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

MITITEI: Mașină lovită de o drezină

Ambulanța, poliția și un echipaj al pompierilor au intervenit la un eveniment feroviar în localitatea Mititei. O mașină a fost lovită de o drezină. Incidentul a avut loc pe pasajul spre Runcu Salvei. În mașină se afla doar șoferul.

La Mititei a avut loc, în urmă cu puțin timp, un impact între o drezină și un autoturism. Incidentul a avut loc la trecerea la nivel cu cale ferată, spre Runcu Salvei.

Prin SNAU 112 s-a anunțat că în accident e implicată o singură persoană, conștientă, cooperantă, neîncarcerată .

Înspre locul accidentului au fost trimise un echipaj SAJ și un echipaj de pompieri pentru măsuri API.

„Echipajul medical a găsit o victimă de sex masculin (șoferul mașinii), în vârstă de 37 de ani, conștient, stabil hemodinamic și respirator, cu un traumatism cranian și o plagă parietală, fără comoție cerebrală. I s-a acordat primul ajutor și va fi transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare de specialitate”, a explicat Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

UPDATE:

„Un bărbat de 37 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Mititei – Beclean, la o trecere la nivel cu cale ferată (semnalizată cu crucea Sfântului Andrei și semnul STOP), nu s-a asigurat corespunzător, fiind colizionat de o drezină camion, condusă de un tânăr de 23 de ani din Ilva Mică. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: