-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

MITITEI: Mașină lovită de o drezină

Ambulanța, poliția și un echipaj al pompierilor au intervenit la un eveniment feroviar în localitatea Mititei. O mașină a fost lovită de o drezină. Incidentul a avut loc pe pasajul spre Runcu Salvei. În mașină se afla doar șoferul.

La Mititei a avut loc, în urmă cu puțin timp, un impact între o drezină și un autoturism. Incidentul a avut loc la trecerea la nivel cu cale ferată, spre Runcu Salvei.

Prin SNAU 112 s-a anunțat că în accident e implicată o singură persoană, conștientă, cooperantă, neîncarcerată .

Înspre locul accidentului au fost trimise un echipaj SAJ și un echipaj de pompieri pentru măsuri API.

„Echipajul medical a găsit o victimă de sex masculin (șoferul mașinii), în vârstă de 37 de ani, conștient, stabil hemodinamic și respirator, cu un traumatism cranian și o plagă parietală, fără comoție cerebrală. I s-a acordat primul ajutor și va fi transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare de specialitate”, a explicat Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

UPDATE:

„Un bărbat de 37 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Mititei – Beclean, la o trecere la nivel cu cale ferată (semnalizată cu crucea Sfântului Andrei și semnul STOP), nu s-a asigurat corespunzător, fiind colizionat de o drezină camion, condusă de un tânăr de 23 de ani din Ilva Mică. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...