11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Plajă, piscină și stand up comedy – vineri, 1 Iunie, la Aqua Spa Prundu Bârgăului

Dacă nu ți-ai făcut program pentru vineri, 1 Iunie, avem noi o propunere, care sigur o să-ți placă! Cum ar fi să-ți rezervi un loc la Aqua Spa Prundu Bârgăului, să te bălăcești în piscină și să stai la soare toată ziua și seara să râzi în hohote la un show de Stand Up Comedy?! Fă-ți rezervare acum și asigură-te că prinzi un loc în față!

Vineri e zi liberă pentru toată lumea și dacă n-aveați idee până acum ce să faceți, vă dăm noi pontul! Dacă alegeți să faceți o ieșire la Aqua Spa-ul din Prundu Bârgăului veți avea o zi de vacanță cum n-ați mai trăit de mult timp. Vă puteți lua și copiii și să vă bălăciți toată ziua în piscinele cu apă încălzită de aici și să vă relaxați la soare, pe șezlonguri sau în baldachinele umbrite de pe margine. Dacă aveți nevoie de o cafea, mâncare, o băutură răcoritoare sau o bere rece, doar faceți un semn ospătarului și se rezolvă. Accesul la piscină este 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii.

Și puteți să încheiați ziua în hohote de râs, la ora 21:00, la Aqua Spa Prund este programat un spectacol de stand up comedy de zile mari, cu Sorin Pârcălab, Sergiu Floroaia și Toma Alexandru. I-ați văzut poate la IUmor, Râzi ca Prostu sau Show de Seară, iar dacă nu, aflați că sunt foarte buni și merită să vă rezervați un bilet! Prețul unui bilet este 30 de lei și rezervări puteți face la telefoanele: 0748 927 712 sau 0751 871 576

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?