21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Plajă, piscină și stand up comedy – vineri, 1 Iunie, la Aqua Spa Prundu Bârgăului

Dacă nu ți-ai făcut program pentru vineri, 1 Iunie, avem noi o propunere, care sigur o să-ți placă! Cum ar fi să-ți rezervi un loc la Aqua Spa Prundu Bârgăului, să te bălăcești în piscină și să stai la soare toată ziua și seara să râzi în hohote la un show de Stand Up Comedy?! Fă-ți rezervare acum și asigură-te că prinzi un loc în față!

Vineri e zi liberă pentru toată lumea și dacă n-aveați idee până acum ce să faceți, vă dăm noi pontul! Dacă alegeți să faceți o ieșire la Aqua Spa-ul din Prundu Bârgăului veți avea o zi de vacanță cum n-ați mai trăit de mult timp. Vă puteți lua și copiii și să vă bălăciți toată ziua în piscinele cu apă încălzită de aici și să vă relaxați la soare, pe șezlonguri sau în baldachinele umbrite de pe margine. Dacă aveți nevoie de o cafea, mâncare, o băutură răcoritoare sau o bere rece, doar faceți un semn ospătarului și se rezolvă. Accesul la piscină este 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii.

Și puteți să încheiați ziua în hohote de râs, la ora 21:00, la Aqua Spa Prund este programat un spectacol de stand up comedy de zile mari, cu Sorin Pârcălab, Sergiu Floroaia și Toma Alexandru. I-ați văzut poate la IUmor, Râzi ca Prostu sau Show de Seară, iar dacă nu, aflați că sunt foarte buni și merită să vă rezervați un bilet! Prețul unui bilet este 30 de lei și rezervări puteți face la telefoanele: 0748 927 712 sau 0751 871 576

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.