4.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

Plajă, piscină și stand up comedy – vineri, 1 Iunie, la Aqua Spa Prundu Bârgăului

Dacă nu ți-ai făcut program pentru vineri, 1 Iunie, avem noi o propunere, care sigur o să-ți placă! Cum ar fi să-ți rezervi un loc la Aqua Spa Prundu Bârgăului, să te bălăcești în piscină și să stai la soare toată ziua și seara să râzi în hohote la un show de Stand Up Comedy?! Fă-ți rezervare acum și asigură-te că prinzi un loc în față!

Vineri e zi liberă pentru toată lumea și dacă n-aveați idee până acum ce să faceți, vă dăm noi pontul! Dacă alegeți să faceți o ieșire la Aqua Spa-ul din Prundu Bârgăului veți avea o zi de vacanță cum n-ați mai trăit de mult timp. Vă puteți lua și copiii și să vă bălăciți toată ziua în piscinele cu apă încălzită de aici și să vă relaxați la soare, pe șezlonguri sau în baldachinele umbrite de pe margine. Dacă aveți nevoie de o cafea, mâncare, o băutură răcoritoare sau o bere rece, doar faceți un semn ospătarului și se rezolvă. Accesul la piscină este 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii.

Și puteți să încheiați ziua în hohote de râs, la ora 21:00, la Aqua Spa Prund este programat un spectacol de stand up comedy de zile mari, cu Sorin Pârcălab, Sergiu Floroaia și Toma Alexandru. I-ați văzut poate la IUmor, Râzi ca Prostu sau Show de Seară, iar dacă nu, aflați că sunt foarte buni și merită să vă rezervați un bilet! Prețul unui bilet este 30 de lei și rezervări puteți face la telefoanele: 0748 927 712 sau 0751 871 576

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...