21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Producătorul de baterii Rombat, dispus să angajeze refugiați ucraineni. Ce beneficii oferă:

Rombat este a doua companie bistrițeană dispusă să angajeze refugiați ucraineni la Bistrița sau la Rebat Copșa Mică. Producătorul este dispus să ofere și beneficii celor care fug din calea războiului și vor să muncească la noi:

După ce Leoni a angajat deja primii 44 de refugiați ucraineni la unitățile de producție din Bistrița, încă un producător din municipiu anunță că are ușile deschise pentru cei care fug din calea războiului.

Este vorba despre Rombat, care a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj în română și ucraineană. Potrivit producătorului se caută: operatori linie producție, electricieni, lăcătuși și mecanici. Refugiații vor primi și cazare gratuită, asigurată de Rombat.

„Ne declarăm solidaritatea cu poporul ucrainean în aceste timpuri dificile și venim în ajutorul acelora care vor rămâne în România o perioadă. Atât la Rombat Bistrița, cât și la Rebat Copșa Mică oferim posibilitatea de angajare și cazare gratuită pentru cei care vor să ne devină colegi. (…) Dacă știți persoane care au nevoie de ajutorul nostru, nu ezitați să ne contactați sau să ne puneți în legătură cu acestea”, informează compania pe Facebook.

Puteți lua legătura cu cei de la Rombat la 0744493917  sau folosind adresele de e-mail: [email protected] [email protected] .

Mai puteți citi:

Bistrița, primul oraș din țară unde deja au fost angajați refugiați din Ucraina.Leoni a angajat 44 de femei

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...