23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Producătorul de baterii Rombat, dispus să angajeze refugiați ucraineni. Ce beneficii oferă:

Rombat este a doua companie bistrițeană dispusă să angajeze refugiați ucraineni la Bistrița sau la Rebat Copșa Mică. Producătorul este dispus să ofere și beneficii celor care fug din calea războiului și vor să muncească la noi:

După ce Leoni a angajat deja primii 44 de refugiați ucraineni la unitățile de producție din Bistrița, încă un producător din municipiu anunță că are ușile deschise pentru cei care fug din calea războiului.

Este vorba despre Rombat, care a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj în română și ucraineană. Potrivit producătorului se caută: operatori linie producție, electricieni, lăcătuși și mecanici. Refugiații vor primi și cazare gratuită, asigurată de Rombat.

„Ne declarăm solidaritatea cu poporul ucrainean în aceste timpuri dificile și venim în ajutorul acelora care vor rămâne în România o perioadă. Atât la Rombat Bistrița, cât și la Rebat Copșa Mică oferim posibilitatea de angajare și cazare gratuită pentru cei care vor să ne devină colegi. (…) Dacă știți persoane care au nevoie de ajutorul nostru, nu ezitați să ne contactați sau să ne puneți în legătură cu acestea”, informează compania pe Facebook.

Puteți lua legătura cu cei de la Rombat la 0744493917  sau folosind adresele de e-mail: [email protected] [email protected] .

Mai puteți citi:

Bistrița, primul oraș din țară unde deja au fost angajați refugiați din Ucraina.Leoni a angajat 44 de femei

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: