13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

FOTO: Produsele DELICE PAN – ”must have”-ul mesei de Paște!

Încă o săptămână până la Sarbătoarea Paștelui! Deci mai ai timp să-ți achiziționezi cei mai buni cozonaci, cea mai delicioasă pască și chiar plăcinte „foarte umplute”, de la Delice Pan.

Cea mai căutată brutărie de pe Valea Bârgăului, Delice Pan, are punct deschis și la Bistrița. Astfel că, nu mai este nicio scuză pentru ca masa de Paște să fie plină și de bunătăți dulci.

Deși brutăria are puțin mai mult de doi ani de funcționare, rețetele s-au diversificat în timp. Rafturile s-au umplut încet, de la franzela simplă, albă. Acum clientul găsește și pâinea de casă coaptă în tăvi sau pâinea cu mălai. Și plăcintele sunt cu diferite umpluturi: brânză dulce, sărată sau măr. Ștrudelele sunt „specialitatea casei” și au diverse umpluturi : vanilie, gem, măr, brânză, cabanos, varză, ciuperci.

Găsiți aici și cornulețe, croissante, haioșe, saleuri, covrigei sau prăjituri cu brânză.

Iar dacă e să păstrăm tradiția de Paște, tot la Delice Pan găsiți cea mai bună pască și cozonacii cu cea mai multă umplutură de nucă, mac sau o combinație a celor două, frumos împletit.

Cei care doresc să facă comenzi pentru evenimente sau pentru sărbători, sau pur și simplu ar dori să vândă în magazinele lor pâinea și cozonacii făcuți în brutăria de la Tiha Bârgăului pot suna la telefon 0263 266797.

Magazinul din Piața Decebal din Bistrița, situat în vecinătatea Administrației Piețelor, este deschis de luni până vineri între orele 6:30 – 19:00 și sâmbăta de la 6:30-16:00.

Iar acum, îi găsiți și pe Facebook – Brutăria Delice Pan.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: