20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Profesoară corigentă la lecția umanității: A abandonat un câine în ger, aruncându-l dintr-un sac

Un gest observat în zona RAAL Bistrița a oripilat internauții. Dintr-o mașină a fost aruncat, la marginea drumului, un câine. Un participant la trafic a făcut imediat poze și a distribuit în mediul online. Câinele nu a mai fost găsit, deși numeroși iubitori de animale au mers în căutarea lui. Mașina din imagini aparține fostei directoare a școlii din Budacul de Jos. CUM explică profesoara gestul făcut:

Bistrițenii și internauții sunt oripilați după imaginile apărute ieri în mediul online.

Bistrița, la intrare, str. RAAL (Valea Budacului)..un domn și o doamnă au oprit mașina (din poză), au scos câinele din sac și l-au abandonat..pozele îmi sunt trimise de colegul meu și îmi zicea că a rămas acolo speriat ..nu a reușit să facă poze și când l-au scos din sac și l-a abandonat pentru că nu știa ce urmează să arunce pe marginea drumului..însă dacă are cineva posibilitatea să îl adopte..cu siguranță e încă acolo” a scris ieri, în jurul orei 16.00, o bistrițeancă, pe pagina sa de Facebook.

 

Iubitorii de animale au reacționat rapid, postarea strângând peste 2.000 de distribuiri și aproape 140 de comentarii, până la această oră.

Unii chiar au mers rapid în zonă, căutând cățelul, dar fără nicio reușită. Nici la ora scrierii acestui articol, cățelul nu a fost găsit, deși mai mulți bistrițeni au fost în zonă, la ore diferite, căutându-l.

Unii au recunoscut mașina și au făcut cunoscut faptul că aceasta aparține unei profesoare de română, fostă directoare a școlii din Budacul de Jos.

Redacția Bistrițeanul.ro a luat legătura cu profesoara, pentru a afla ce a stat la baza acțiunii sale.

”Câinele a ajuns la noi în urmă cu câteva luni. Și am vrut să îl păstrăm. De aceea l-am și luat la noi. Dar a început să mănânce găini și ouă. Și nicicum nu l-am putut dezvăța. Am vrut să-l dăm, și am întrebat încoace și încolo dacă nu vor câinele. Dar când le spuneam că mănâncă ouă și găini, nu-l mai vroia nimeni. Nici nu puteam să-l dau fără să le spun. Mama m-a tot bătut la cap să scap de el, și nu am vrut să-l omor. Așa că am decis să-l duc în zona aia la RAAL, știind că sunt multe case pe acolo, și sperând că se duce la vreo casă acolo, unde nu este gospodărie, și cineva îl va lua. I-am redat libertatea. Nu m-am gândit că voi fi interpretată ca un criminal. Am înțeles că mai multă lume l-a căutat și nu l-a găsit. Acum ce să mai fac? Nu am vrut să-l omor, de aia l-am dus acolo!” a explicat profesoara.

Polițiștii din cadrul IPJ BN au intrat și ei pe fir, și fac cercetări. În funcție de ce vor constata, se vor aplica și sancțiunile aferente.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...