7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Frig este, zăpadă este, bistrițenii tot pe Dealul Budacului se distrează! Pârtia Cocoș, închisă!

A nins aproape neîntrerupt, în tot județul, în ultimele zile. Temperaturile au scăzut muuult sub minus. Cum e weekend, bistrițenii se distrează…pe Budac. Pârtia Cocoș e încă închisă. Există doar promisiuni…

Iarna a sosit în județul nostru, în toată splendoarea sa. Ninge aproape neîntrerupt, de câteva zile bune. Iar temperaturile au scăzut muuult sub minus.

Întrebat joi, în cadrul unei confrințe ed presă, dacă e va deschide pârtia Cocoș, primarul nu a dat un răspuns clar.

„Există o anumită presiune ca pârtia să se deschidă sâmbătă sau duminică, dacă poate fi deschisă sâmbătă sau duminică din punct de vedere tehnic se va deschide, dacă nu, nu. Eu nu vreau ca să facem în Primăria municipiului Bistrița activitate de imagine. Sigur, imaginea este importantă, dar ea trebuie să fie rezultatul unor acțiuni corecte. Nu se va deschide nici sâmbătă, nici duminică, dacă nu va permite calitatea pârtiei. Insistăm pe pârtia de baby, pentru copii”, a spus Turc.

Ieri, cei de la Pârtia de Schi Cocoș scriau pe Facebook…..că mai au de lucru.

Vine frigul! Mai lucrăm câteva zile la stratul de zăpadă…și în cursul săptămânii viitoare deschidem Pârtia Teleschi! Țineți aproape, revenim cu informații„ a fst mesajul postat, alături de imaginile cu tunurile de zăpadă în funcțiune.

Cum e weekend, frig și zăpadă este din plin, bistrițenii n-au ales să stea în case, cu gândul la zilele când vor putea schia.

Așa că distracția e în toi…pe Budac.

Aceeași Mărie, cu altă pălărie! Noua administrație trimite oamenii tot pe Dealul Budacului, ținând închisă pârtia de pe Cocoș. Măcar în anii trecuți știam sigur că nu-i primarul acasă, că-i la schi în Austria. Acuma ce motiv avem?” a fost mesajul critic la adresa administrației locale, postat de Adrian L. pe pagina sa de Facebook.

Dealul Budacului – pârtia de suflet a bistrițenilor! Gratis și fără costuri de întreținere!!!” a scris Răzvan Jianu pe pagina sa de Facebook.

 

Cei ce administrează pârtia susțin însă că fericirea e…aproape.

Un lucru este cert : – vom schia în următoarele zile, mai ales că se anunță nopți cu temperaturi foarte joase : – 10 grade – încă puțin să o prepare o zi – două și ne dăăăm ! Nu uitați să vă pregătiți echipamentul și dacă e cazul, mergeți să faceți un service și o verificare a schiurilor și legăturilor. Nu uitați că la baza Pârtiei puteți să închiriați schiuri, clăpari, plăci, etc” au scris cei de la Pârtia Cocoș pe Facebook.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.