11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Frig este, zăpadă este, bistrițenii tot pe Dealul Budacului se distrează! Pârtia Cocoș, închisă!

A nins aproape neîntrerupt, în tot județul, în ultimele zile. Temperaturile au scăzut muuult sub minus. Cum e weekend, bistrițenii se distrează…pe Budac. Pârtia Cocoș e încă închisă. Există doar promisiuni…

Iarna a sosit în județul nostru, în toată splendoarea sa. Ninge aproape neîntrerupt, de câteva zile bune. Iar temperaturile au scăzut muuult sub minus.

Întrebat joi, în cadrul unei confrințe ed presă, dacă e va deschide pârtia Cocoș, primarul nu a dat un răspuns clar.

„Există o anumită presiune ca pârtia să se deschidă sâmbătă sau duminică, dacă poate fi deschisă sâmbătă sau duminică din punct de vedere tehnic se va deschide, dacă nu, nu. Eu nu vreau ca să facem în Primăria municipiului Bistrița activitate de imagine. Sigur, imaginea este importantă, dar ea trebuie să fie rezultatul unor acțiuni corecte. Nu se va deschide nici sâmbătă, nici duminică, dacă nu va permite calitatea pârtiei. Insistăm pe pârtia de baby, pentru copii”, a spus Turc.

Ieri, cei de la Pârtia de Schi Cocoș scriau pe Facebook…..că mai au de lucru.

Vine frigul! Mai lucrăm câteva zile la stratul de zăpadă…și în cursul săptămânii viitoare deschidem Pârtia Teleschi! Țineți aproape, revenim cu informații„ a fst mesajul postat, alături de imaginile cu tunurile de zăpadă în funcțiune.

Cum e weekend, frig și zăpadă este din plin, bistrițenii n-au ales să stea în case, cu gândul la zilele când vor putea schia.

Așa că distracția e în toi…pe Budac.

Aceeași Mărie, cu altă pălărie! Noua administrație trimite oamenii tot pe Dealul Budacului, ținând închisă pârtia de pe Cocoș. Măcar în anii trecuți știam sigur că nu-i primarul acasă, că-i la schi în Austria. Acuma ce motiv avem?” a fost mesajul critic la adresa administrației locale, postat de Adrian L. pe pagina sa de Facebook.

Dealul Budacului – pârtia de suflet a bistrițenilor! Gratis și fără costuri de întreținere!!!” a scris Răzvan Jianu pe pagina sa de Facebook.

 

Cei ce administrează pârtia susțin însă că fericirea e…aproape.

Un lucru este cert : – vom schia în următoarele zile, mai ales că se anunță nopți cu temperaturi foarte joase : – 10 grade – încă puțin să o prepare o zi – două și ne dăăăm ! Nu uitați să vă pregătiți echipamentul și dacă e cazul, mergeți să faceți un service și o verificare a schiurilor și legăturilor. Nu uitați că la baza Pârtiei puteți să închiriați schiuri, clăpari, plăci, etc” au scris cei de la Pârtia Cocoș pe Facebook.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: