11.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Program special la buletine, sâmbătă și duminică

Cu ocazia Referendumului, Serviciul de Evidență a Populației are un program special. Se vor emite acte de identitate pentru cei care vor să participe la vot și nu au buletinele în ordine. Chiar și taxa se poate plăti tot la SEP, la Taxe și Impozite fiind închis în weekend.

În 6 și 7 octombrie se va desfășura Referendumul de redefinire a căsătoriei. Astfel, românii vor vota cu privire la modificarea articolului din Constituție, care să menționeze căsătoria ca fiind „uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie”.

Astfel, pentru ca toți să poată vota, Serviciul de Evidență a Populației are program special.

Se vor emite acte de identitate și sâmbătă și duminică. Orarul de lucru va fi 07:00 – 21:00. Mai mult, chiar și taxa de buletin se poate plăti la SEP, la Taxe și Impozite fiind închis în weekend.

„Serviciul Evidența Persoanelor din cadrul Primăriei municipiului Bistrița va avea program cu publicul în zilele de 6 și 7 octombrie 2018, între orele 07:00 – 21:00. În cele două zile, taxele aferente eliberării unei noi cărți de identitate vor putea fi achitate la ghișeul Serviciului Evidența Persoanelor Bistrița. În cele două zile vor fi primite și prelucrate doar cereri pentru cetățenii cu drept de vot care nu dețin acte de identitate valabile, nu și pentru cei care, din diverse alte motive (schimbarea numelui, schimbarea domiciliului, prima carte de identitate la 14 ani etc.) solicită eliberarea unei noi cărți de identitate”, anunță reprezentanții municipalității.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.