16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Program special la buletine, sâmbătă și duminică

Cu ocazia Referendumului, Serviciul de Evidență a Populației are un program special. Se vor emite acte de identitate pentru cei care vor să participe la vot și nu au buletinele în ordine. Chiar și taxa se poate plăti tot la SEP, la Taxe și Impozite fiind închis în weekend.

În 6 și 7 octombrie se va desfășura Referendumul de redefinire a căsătoriei. Astfel, românii vor vota cu privire la modificarea articolului din Constituție, care să menționeze căsătoria ca fiind „uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie”.

Astfel, pentru ca toți să poată vota, Serviciul de Evidență a Populației are program special.

Se vor emite acte de identitate și sâmbătă și duminică. Orarul de lucru va fi 07:00 – 21:00. Mai mult, chiar și taxa de buletin se poate plăti la SEP, la Taxe și Impozite fiind închis în weekend.

„Serviciul Evidența Persoanelor din cadrul Primăriei municipiului Bistrița va avea program cu publicul în zilele de 6 și 7 octombrie 2018, între orele 07:00 – 21:00. În cele două zile, taxele aferente eliberării unei noi cărți de identitate vor putea fi achitate la ghișeul Serviciului Evidența Persoanelor Bistrița. În cele două zile vor fi primite și prelucrate doar cereri pentru cetățenii cu drept de vot care nu dețin acte de identitate valabile, nu și pentru cei care, din diverse alte motive (schimbarea numelui, schimbarea domiciliului, prima carte de identitate la 14 ani etc.) solicită eliberarea unei noi cărți de identitate”, anunță reprezentanții municipalității.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.