9.6 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Protecția Consumatorilor BN, la întâlnire cu reprezentanții HORECA: „Lecții de conduită” și avertismente

Comisarii Protecției Consumatorului BN au chemat reprezentanții HORECA la discuții. Celor 44 de agenți economici participanți li s-au prezentat ”lecții de conduită” și avertismentele aferente.

Întâlnire de gradul ZERO ieri, la Prefectura Bistrița. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului BN a chemat reprezentanții HORECA la discuții.

Au fost 44 de agenți economici, din tot județul, care au răspuns invitației. Discuțiile au fost punctuale, pe diferite aspecte, astfel încât fiecare să știe ce are de făcut.

”Acțiune de consiliere și informare în domeniul HORECA cu reprezentanți din tot județul. În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte precum modul de depozitare al alimentelor, spațiile de refrigerare, fluxul tehnologic dar și meniurile unităților de alimentație publică” a transmis OJPC BN pe Facebook.

Deși cei prezenți la discuții și-au notat lucrurile esențiale, OJPC BN a transmis REGULILE care trebuie respectate, astfel încât și cei care nu au putut ajunge ieri, să le cunoască.

Informațiile acestea trebuie respectate de către operatorii din domeniul HORECA. Iar consumatorii pot verifica dacă se respectă, iar în caz contrar pot transmite acest lucru către OJPC BN.

REGULI de respectat:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.