20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Protecția Consumatorilor BN, la întâlnire cu reprezentanții HORECA: „Lecții de conduită” și avertismente

Comisarii Protecției Consumatorului BN au chemat reprezentanții HORECA la discuții. Celor 44 de agenți economici participanți li s-au prezentat ”lecții de conduită” și avertismentele aferente.

Întâlnire de gradul ZERO ieri, la Prefectura Bistrița. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului BN a chemat reprezentanții HORECA la discuții.

Au fost 44 de agenți economici, din tot județul, care au răspuns invitației. Discuțiile au fost punctuale, pe diferite aspecte, astfel încât fiecare să știe ce are de făcut.

”Acțiune de consiliere și informare în domeniul HORECA cu reprezentanți din tot județul. În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte precum modul de depozitare al alimentelor, spațiile de refrigerare, fluxul tehnologic dar și meniurile unităților de alimentație publică” a transmis OJPC BN pe Facebook.

Deși cei prezenți la discuții și-au notat lucrurile esențiale, OJPC BN a transmis REGULILE care trebuie respectate, astfel încât și cei care nu au putut ajunge ieri, să le cunoască.

Informațiile acestea trebuie respectate de către operatorii din domeniul HORECA. Iar consumatorii pot verifica dacă se respectă, iar în caz contrar pot transmite acest lucru către OJPC BN.

REGULI de respectat:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...