13 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Primarul Ioan Turc, despre sistemul de pontaj din primărie: „Dimineața este mai multă punctualitate”

Începând din acest an, la Primăria Bistrița a fost implementat un sistem electronic de pontaj. Se pare că acesta aduce mai multă disciplină, iar dimineață angajații sunt mai punctuali, spune edilul municipiului.

Sistemul electronic de pontaj a fost implementat în Primăria Bistrița din acest an, mai exact de la începutul lunii februarie. Deocamdată, acesta a funcționează doar în clădirea principală a Primăriei Bistrița, însă urmează să fie extins la toate sediile municipalității.

Pontajul electronic ajută la o evidență mai clară a prezenței personalului la muncă, dar și a orelor la care angajații vin și pleacă din instituție. Sistemul este popular și intens folosit mai ales în mediul privat.

Implementat de puțin timp, se pare că sistemul deja are efect, iar angajații sunt mai punctuali dimineața:

„Pontajul electronic era necesar. Din punctul meu de vedere, un nivel mare de disciplină este absolut obligatoriu pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine. Faptul că am introdus pontajul electronic este de bun augur. Observ și eu. Dimineața este mai multă punctualitate, asta pe de o parte. Pe de altă parte, e important și ce se întâmplă pe parcursul zilei pentru că această modalitate de gestionare a anumitor probleme care apar zilnic într-o instituție este corectă. Adică, dacă cineva are o problemă, cum ar fi de sănătate, e limpede că poată să meargă la medic, dar cu bilet de voie și pontându-se. În acest fel, tot timpul ai o radiografie a ceea ce se întâmplă cu personalul instituției”, a precizat primarul Ioan Turc, într-o emisiune, la As Tv.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Observ putine rautate la paradox. Ai dreptate ca lupul nu-si schimba naravul.
    Dar macar sa fie prezenti la institutie. E putin mai greu sa lipsesti nemotivat, dar nu imposibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.