18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Protecția Copilului, în casă nouă! Consiliul Județean mai alocă jumătate de milion de lei:

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud are un nou sediu. Transformarea uluitare a fostului internat al Grupului Școlar Forestier face ca acesta „să fie cel mai modern sediu DGASPC din România”. Consiliul Județean a mai alocat azi o jumătate de milion de lei pentru această instituție.

În septembrie 2018 s-a semnat contractul de lucrări la fostul internat al Grupului Școlar Forestier. Banii necesari investiției au venit integral din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Lucrările care au ajuns la aproximativ un milion de euro au cuprins realizarea a 58 de birouri, 5 arhive, două săli de ședințe, două cabinete medicale, 3 oficii, 6 depozite/magazii și un lift.

Mai jos, imaginile video cu planul pentru DGASPC BN.

[arve url=”https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/videos/1527945800639157/” /]

Zilele trecute, angajații instituției s-au mutat în casă nouă, părăsind sediul de pe strada Sucevei.

Astăzi, Consiliul Județean a mai „pus deoparte” încă o jumătate de milion, din bugetul județului, pentru această instituție.

Avem pe ordinea de zi alocarea a 776.000 de lei pentru DGASPC BN. 226.000 de lei vin de la Guvern pentru cheltuielile cu carantinarea personalului care lucrează în centre. 500.000 de lei de la bugetul Consiliului Județean pentru cheltuieli de funcționare și dotare cu mobilier, jaluzele, a noului sediu DGASPC care a fost finalizat”, a explicat Radu Moldovan.

Tot azi s-a votat și darea în administrare a imobilului de pe strada Horea.

Mulțumesc administrației locale, Primăriei Bistrița, că ne-au dat acest imobil din domeniul public. Vă aștept și pe dumneavoastră, după ce trece perioada aceasta, să mergeți să vizitați noul sediu. Cred că cetățenii județului Bistrița-Năsăud vor avea acces la servicii de foarte bună calitate și sunt convins că acest nou sediu, făcut integral cu finanțare din bugetul Consiliului Județean, este cel mai modern sediu al unui DGASPC din România. Și este foarte important ca oamenii care au nevoie de astfel de servicii să aibă cele mai bune condiții. Atât beneficiarii cât și colegii noștri, care își desfășoară activitatea în acest sediu.”, a mai spus Radu  Moldovan.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...