19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

PROVOCARE pentru senatori și deputați: „Demonstrați că nu sunteți oportuniști, nepăsători, egoiști, lacomi, indiferenți”

Deși nu este foarte activ pe paginile de socializare – Nicolae Predescu, fiul regretatei soliste Valeria Peter Predescu – lansează o provocare cu totul specială pentru toți deputații și senatorii țării. Câți vor avea curaj să răspundă afirmativ…?!

Nu sunt foarte activ pe Facebook. Dar acum vin cu o provocare pentru aleși. Stimați senatori și deputați, acum în această grea încercare pentru noi, poporul – cei care am înlesnit accesul vostru în Senat și în Camera Deputaților – vă provoc să donați indemnizațiile și toate celelalte avantaje bănești…!” 

Aceasta este provocarea lansată de Nicolae Predescu, pe pagina sa de socializare. El sugerează că aceste donații se pot folosi pentru achiziționarea de tehnică medicală sau echipamente de protecție.

„Vă provoc să donați sumele încasate pe luna martie și în viitor sumele cuvenite lunar până la intrarea în normalitate a vieții publice și sociale”, îi provoacă acesta pe politicieni români.

Aveți acum ocazia să ne demonstrați că vă pasă de noi și de țară! Aveți acum ocazia să demonstrați că nu sunteți oportuniști, nepăsători, egoiști, lacomi, indiferenți… Adică tot ceea ce se spune despre voi. Ce ziceți, VĂ PASĂ?”, a mai scris Nicolae Predescu.

Rămâne de văzut totuși câți dintre senatori și deputați ar avea atâta curaj încât să renunțe cu adevărat la avantajele financiare.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...