9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

PROVOCARE pentru senatori și deputați: „Demonstrați că nu sunteți oportuniști, nepăsători, egoiști, lacomi, indiferenți”

Deși nu este foarte activ pe paginile de socializare – Nicolae Predescu, fiul regretatei soliste Valeria Peter Predescu – lansează o provocare cu totul specială pentru toți deputații și senatorii țării. Câți vor avea curaj să răspundă afirmativ…?!

Nu sunt foarte activ pe Facebook. Dar acum vin cu o provocare pentru aleși. Stimați senatori și deputați, acum în această grea încercare pentru noi, poporul – cei care am înlesnit accesul vostru în Senat și în Camera Deputaților – vă provoc să donați indemnizațiile și toate celelalte avantaje bănești…!” 

Aceasta este provocarea lansată de Nicolae Predescu, pe pagina sa de socializare. El sugerează că aceste donații se pot folosi pentru achiziționarea de tehnică medicală sau echipamente de protecție.

„Vă provoc să donați sumele încasate pe luna martie și în viitor sumele cuvenite lunar până la intrarea în normalitate a vieții publice și sociale”, îi provoacă acesta pe politicieni români.

Aveți acum ocazia să ne demonstrați că vă pasă de noi și de țară! Aveți acum ocazia să demonstrați că nu sunteți oportuniști, nepăsători, egoiști, lacomi, indiferenți… Adică tot ceea ce se spune despre voi. Ce ziceți, VĂ PASĂ?”, a mai scris Nicolae Predescu.

Rămâne de văzut totuși câți dintre senatori și deputați ar avea atâta curaj încât să renunțe cu adevărat la avantajele financiare.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.