8.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

PSD Bistrița: Ioan Turc și întreaga lui echipă sunt rupți de realitate!

Ioan Turc excelează în primul an de mandat prin controverse, pălăvrăgeală multă și suspiciuni, în timp ce lipsit de orice coerență administrativă, municipiul ratează deocamdată șansa unei dezvoltări promise în campanie.

Toate aceste promisiuni au rămas vorbe în vânt, iar Turc își dă autogol de fiecare dată când are mingea în teren.

Ioan Turc și întreaga lui echipă sunt rupți de realitate! Pe modelul Cîțu, Turc ne vorbește despre stabilitate, bunăstare și despre cât de bine trăiesc bistrițenii! Nu, domnule Turc, bistrițenii nu o duc mai bine ca să suporte și majorarea taxelor, după ce PNL-ul vostru drag le-a scumpit viața în mod catastrofal în actuala guvernare!

Empatic ca Iohannis la piramide, v-ați gândit împreună cu prietenii să mai stoarceți niște bani, motivând că nu e mare lucru.

În loc de 180 de lei, de anul viitor abonamentul pentru un loc de parcare va costa 240 de lei, iar o oră va fi majorată la 3 lei.

Aveți boala liberalilor, care văd doar români fericiți în jur.

Bani pentru a susține financiar Spitalul Județean de Urgență Bistriță spuneți cu nu aveți, dar să aruncați pe apa sâmbetei aproape jumătate de milion de lei pentru închirierea luminițelor și ornamentelor de Crăciun aveți. Ce logică strâmbă vă pune să închiriați de 5 miliarde când aveți în proprietate ornamente achiziționate de 10 miliarde în ultimii ani?

Și culmea, ați închiriat de la aceeași firmă despre care spuneți peste tot că nu face treabă și vreți rezilierea contractului. Cine să vă mai înțeleagă?

Biroul de presă PSD Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. …..doar este !
    PS O sa explic pt majoritatea cine este turc….turc este ca catzu adica un vorbitor de vocale si consoane stalcite crezand ca multi vor spune ca gandeste foarte mult si gura nu face fzta……e ca primarul general din bucuresti sau ala din timisoara care doar s au bagat in seama pe principiul mustelor care se baga in c…l vacii ca e mai cald acolo decat…caloriferul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: