24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

PSD BN: Agricultura României va fi revitalizată!

Agricultura României va fi revitalizată! PSD are cel mai dezvoltat program în domeniul susținerii corecte și eficiente a sectorului agroalimentar.

👉 Zonele montane vor fi susținute prin mai multe programe de finanțare pentru înființarea de centre de colectare a laptelui, a lânii, a fructelor de pădure, precum și crearea unor stâne montane cu centre pentru procesarea cărnii și a produselor lactate. Crescătorii de animale din zonele montane (peste 1.500 m altitudine) vor primi subvenții din fonduri europene.

👉 PSD va introduce și o schemă de ajutor de stat pentru zootehnie pentru a combate efectele pandemiei și pentru a susține crescătorii de animale din România.

👉 Asocierea producătorilor locali în cooperative agricole va fi susținută financiar de PSD prin creșterea subvențiilor la o valoare de 420 euro / ha.

👉 Produsele tradiționale românești și cele ecologice vor primi sprijin din partea PSD printr-un program național de stimulare a activității tinerilor fermieri în țara noastră.

 România este o țară bogată, cu tradiție îndelungată în agricultură, iar fondurile europene alocate pe acest sector cresc de la un exercițiu financiar la altul.

 Zona rurală va fi dezvoltată prin proiecte sustenabile, derulate pe fonduri europene, prin crearea unui cadru legislativ suplu, funcțional, nebirocratic, construit de specialiștii PSD în acest domeniu.

🔴 Pe 6 decembrie alege siguranța unui trai mai bun!

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 112000020)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.