15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

PSD BN: Primăria Bistrița nu are de gând să susțină financiar Spitalul Județean de Urgență din oraș

Proiectul consilierilor PSD referitor la susținerea financiară a actului medical bistrițean și de către Primăria municipiul Bistrița a fost respins astăzi, în ședința de consiliu local. 

Sănătatea bistrițenilor NU contează pentru consilierii locali liberali, s-a arătat dezamăgită Augusta Săsărman. 

„Dragi bistrițeni, cunoașteți cu toții această fotografie virală în care apare elicopterul smurd de pe frumosul heliport de pe Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Cunoașteți cu toții investițiile masive și sacrificiile ca noi să avem un spital de ultimă generație…

Azi, în ședința de consiliu local, a fost RESPINS proiectul nostru privind susținerea financiară a actului medical bistrițean și de către Primăria municipiul Bistrița”, a comentat dezamăgită Augusta Săsărman.

Consilierul local PSD a reamintit că și managerul Gabriel Lazany, dar și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, au purtat numeroase discuții cu primarul Ioan Turc. „Dacă nu i-ar fi prezentat și necesarul de fonduri pentru dotarea și extinderea Spitalului…! Ba chiar au lăsat și o solicitare scrisă în acest sens… Dar toate au fost în zadar. 

Sănătatea bistrițenilor NU contează pentru primarul Ioan Turc”, a mai comentat Augusta Săsărman.

„SPITALUL NU DUCE LIPSĂ DE BANI”, ar fi concluzionat primarul Ioan Turc, aflat în excursie la București – potrivit consilierului PSD.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Doamna asta (după unii , mai puțini, domnișoara asta) consilieră se înseamnă din lipsă de băgare în seamă. Spitalul este județean nu municipal. De ce nu contribuie Becleanul, fief PSD, la nevoile spitalului județean că și locuitorii lui fac parte din acest județ. E ușor să fi populist, iar când ești pesedist ești populist prin definiție. De ce nu a adoptat vechiul consiliu (PSD-ist total) o astfel de decizie ?

  2. Stau si ma intreb, ce sa caute finantzarea institutiilor judetene la Consiliile Locale , cata vreme exista Consilul Judetean ? Consiliile locale finantzeaza in mod fires csi moral, pe cele LOCALE … NU ??? Una este o ” cooperare in finantzare ” ( daca exista fonduri si bunavointza din partea consilierilor locali ) si alta-i EFECTIV FINANTZARE , prin lege , directa obligatorie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...